![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
marekzi: chcialem napisac to samo, iso to czyste sektory 2048 bajtow a nie 2384 z crc i reszta jak to robia .ccd,.mdf, czy .bwt.
co do zabezpieczonego setup.exe byly 2 gry,nie pamietam tytulow,obie securom,jedna sprawdzala dvd druga sprawdzala online oryginalnosc zanim zainstalowala exe gry. ale mohaa:spearhead do nich nie nalezy. ta gra to dodatek wiec wymaga oryginalnego mohaa,ale zeby odpalic dodatek trzeba update zrobic do 1.11,niestety ten z cd jest skopany i jest to niemozliwe, bo trzeba wpierw update zrobic z 1szym dodatkiem allied assault lub w rejestrze zrobic wpis ktory mowi ze juz mamy poprzednie update. 2 minuty z ultraiso i dzialajacy image zrobiony,ale moze cyberphoenix nie umie go uzywac. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To dokładnie tak samo jak z moją oryginalną grą Far Cry2(securom) gra działała normalnie z obrazu i jeden kolega z forum chciał zrobić obraz i nie dawało rady-więc i ja chciałem to zrobić , i też nie mogłem-wykrywało oprogramowanie emulacyjne i nic nie pomagało-i co się okazało gra przestała też działać z oryginalnej płyty-domaga się patcha którego nie zamierzam ściągać,za dużo warzy-po wgraniu cukierka działa normalnie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagraniem obrazu płyty | mrbugs | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 07.04.2007 08:17 |
Mam taki problem podczas robienia obrazu płyty | strzelec79 | Napędy optyczne CD | 4 | 13.02.2006 14:19 |
Dzielenie obrazu płyty DVD-Video | MaciekH | DVD-Video | 11 | 03.02.2006 13:30 |
Modyfikacja obrazu zabezpieczonej płyty ,tak by chodziła bez CRACKA | Michael0 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 20.01.2004 22:12 |
Weryfikacja obrazu płyty przed nagraniem. | Przemo1980 | Off topic | 1 | 31.10.2002 18:56 |