![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2003
![]() |
lamcz zabezpieczen
kupilem sobie cd z matrixem reaktywacja wszystko bylo by Ok .. gdyby.... filn da sie obejdzec z cd ale jak jush chce go skopiowac na dysk to blad mi wykakuje w polowie plyty tez sie nie da skopiowac co robic
.... pomocy dzieki !!!!!!!
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: lamcz zabezpieczen
Cytat:
Moze blad danych ocrc? Czy cos w tym stylu Jesli tak to skopiuj plyte clonecd a nastepnie wyciagnij plik z tego obrazu programem winiso na dysk. I bedziesz mogl ogladac film z dysku Albo sprobuj wczytac film do virtualduba i zapisz strumien na dysku. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
hmm robilem obraz nero i sie nie udal skopiowac alkoholem tez sie nie dalo a blad to jak dobrze pamietam to jest ze pliku nie mozna skopiowac i ze pliku nie mozna znalesc .. a ta plytke u kumpla widac jaka audio
|
|
|
|
|
#4 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Wez clonem normalnie sprobuj skopiowac jako data.
Alcohol jest slaby jak dla mnie, wywalal mi sie na plytach psx i nie mam do niego zaufania. Co prawda bylo to juz jakis czas temu a w nowszych wersjach nie sparwdzalem jego dzialania. Co to znaczy, ze widac jako audio? Wchodzisz na nia i widzisz tracki jak audio? Czy jak? Poza tym skad masz taka plyte? A mozna wczytac film do virtualduba? |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
dubem sie nie da
ale clonem mam ja skopiowac na inna plytae ??
|
|
|
|
|
#6 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
A potem winiso powienien ci otworzyc ten obraz i extract na dysk plik z filmem. Ale nie gwarantuje, ze sie powiedzie bo nie wiem dokladnie co to jest. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
no to taak robie ale doszlo do 70 i blad odzczytu sektra .. pisze do ciebie na gg a ty nic why
?
Ostatnio zmieniany przez rua : 24.05.2003 o godz. 18:49 |
|
|
|
|
#8 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
A bylem dostepny? Pewnie nie.Nawiasem mowiac numer gadu jest podany raczej do rozmow towarzyskich. A nie, zeby mi ktos zawracal glowe o 02.00 w nocy i sie pytal jak nagrac iso. To tyle wyjasnienia co do gadu. Tyczy sie wszystkich nie tylko ciebie. ![]() No ale wracajac do tematu. To nie ma znaczenia, ze sa bledne sektory rob obraz cierpliwie dopiero pozniej sie okaze jak to wyglada. Proces twozrenia obrazu czasami moze trwac kilka godzin i niekoniecznie moze sie powiesc. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
sprobuj moze jakims programem wspomagajacym kopiowanie ...
|
|
#10 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Uzyj Bad Copy Pro
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
czyli najlepiej co mam zrobic ?? jaki program i skad moze cos w opcjach clona mam przzestawic ??
|
|
|
|
|
#12 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Wiec nie wiem o co ci chodzi? Natomiast dobra rada bedzie jeszcze sprobowac programami do odzysku danych. Jak juz wyzej ThanatoS wspomnial. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#14 | |
|
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•
Data rejestracji: 14.04.2003
![]() |
Re: lamcz zabezpieczen
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
:o Witaj, mam taki mały programik do zgrywania uszkodzonych plików (np;filmów) na twardy, ok.150kb Nazywa się to: "bp_copy_win.exe" Jak chcesz to puszcze ci na priva tylko podaj swego maila.
|
|
|
![]() |
|
|