Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.09.2005, 23:34   #1
kubsson
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.09.2005
kubsson w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
fifa 06

witam,
mam oryginał fify 06 ale chciałbym zrobić sobie kopię zapasową. A ray scanner wykrył mi zabezbieczenie safedisk 3.1. Jak wszyscy wiedzą fifa 06 jest na dvd, a w alkoholu nie ma profili dla tego rodzaju płyt. a wiec wchodze w ustawienia --> profile, wybieram odpowiedni rodzaj zabezpieczenia, i pokazuje mi w opcjach odczytu zaznaczone jest miedzy innymi "odczyt danych subkanałowych". A wiec ja wielce uradowany odpalam kreator odczytu, patrze, a tam nie ma takiej opcji. jest tylko "ignoruj błędy odczytu" i "DPM".

a oto moje pytanie: Skąd mam wytrzasnąć opcję żeby odczytywało mi dane subkanałowe z płyty dvd? a może coś źle robie? zawsze robilem tak, ze majac gre na dvd i wiedzac ze w alkoholu nie ma dla dvd odpowiednich profili patrzylem w ustawieniach jakie opcje sa zaznaczone przy odpowiednim zabezpieczeniu i je recznie wybieram w kreatorze odczytu. ale co robic gdy nie ma w kreatorze tej opcji?

jezeli nikt z was nie zna odpowiedzi na te pytanie to prosze napisac chociaz o jakims innym sposobie skopiowania fify 06, bo musze miec kopie zapasowa.

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
kubsson jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: