![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Jeżeli dograsz cracka to nie musisz się przejmować już zabezpieczeniem bo po zainstalowaniu podmieniasz oryginalny plik exe crackiem i cieszysz sie grą.
Ale dlatego pisze zebyś sobie pozostawił kopie obrazów bo jeżeli coś nie wypali to może być kicha, a tak masz sprawne obrazy na hdd ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Mam problem z instalka gry. Chodzi o to ze gdy instalka dojdzie do 52% (plik alocale\eal_danp.mad) cd w napedzie sie zatrzymuje i nic wiecej sie nie dzieje . Normalnie powinien wyskoczyc komunikat o zmianie plyty ale u mnie nic takiego nie wyskakuje. Czy ktos z Was mial podobny problem ? PZDR
PS: Na innym kompie gra z tych samych plyt instaluje sie bez zadnych problemow. |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
Problem z instalacją FIFY 2005
Cześć, mam dokładnie taki sam problem przy instalacji FIFY 2005 1cd, instalacja zatrzymuje się na 52% i nic się nie dzieje a powinna w tym momencie poprosić o 2cd. Ciekawa sprawa, bo przed formatem kompa gra zainstalowała się bez problemu, zainstalowałam ją również bez problemu na drugim kompie. Próbowałam już wszystkiego, kopiowałam pliki z płyty itp. Bardzo mi na tym zależy,bo syn uwielbia grać w FIFĘ 2005.
Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Kamilla |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
Problem z instalacją FIFY 2005
Poradziłam sobie, ale bez formatu się nie obyło. Problem polegał na tym, iż w momencie instalacji FIFY 2005 miałam zainstalowany DirectX 9c. Fifa instaluje się przy zainstalowanym DirectX 9b. Po instalacji FIFY 2005 można zainstalować DirecX 9c. Też bym nie uwierzyła, że ma to jakieś znaczenie, ale teraz po kilku formatach kompa z różną kolejnością instalowania DirectX, jestem o tym przekonana. Podejrzewam też, że wszystkie problemy z instalacją FIFY 2005 są ściśle związane z zainstalowanym DirectX.
Pozdrawiam Kamilla |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Witam.
Ja dzisiaj instalowałem Fife 2005 na D9c i poszło bez problemu. Giena |
![]() |
![]() |
#21 |