![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Jeśli płytka jest nagrywana na nagrywarce stacjonarnej, to najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie obrazu za pomocą Isobustera. Soft ze stajni Uleada dobrze sobie radzi z plikami nagrywanymi na stacjonarkach
i Tmpgenc DVD Author. Oczywiście dane trzeba wyciągnąć z obrazu, ewentualnie wrzucić pod Daemon Toolsa.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Cytat:
i mam do Was prośbę. Mam identyczny problem . Nie mogę przegrac płytki z wesela brata. Robiłem to co napisane jest i nic. Nie moge nic zrobic z ta płytką . Możecie mi jakos pomóc PozdrawiamŁukasz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no nie... tyle lat nikomu nie udalo sie zabezpieczyc DVD a tu nagle jakies gamonie zabezpieczaja plyty ze ślubów (dlaczego akurat te
) i nawet najlepsze programy ich nie ruszaja... ale numer ![]() przydalaby sie probka takiej plyty do testow ![]() niestety wesela nie zdazaja sie zbyt czesto a film z wesela siostry przegral sie alcoholem bez problemu... |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Udało cos mi sie skopiowac przez IsoBuster.Pliki te sa VOB. Nagralem te pliki ale dvd stacjonarne nie widzi płyty. Moze trzeba zrobic startową płytke? Jak to mozna zrobic ?
ehh żeby nie mozna było sobie zrobic kopi z wesela braciaka a było fajno ![]() A co to za format .tao jest ? Ostatnio zmieniany przez lluk : 28.10.2005 o godz. 00:45 |
|
|
|
|
#5 | |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez PIOTR34 : 28.10.2005 o godz. 01:15 |
|