![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
![]()
Witajcie!
To moj debiut na forum ![]() Przygladam sie dyskusji na temat zabezpieczen 3 plyty w Gothic 2 pl i widze samych myslicieli, filozofow i przemadrzalcow!!! Bez urazy ale z tych postow nie wiele wynika - w tym sensie ze nie ma konkretnego rozwiazania problemu. Poniewaz mam ten sam problem (z ta 3 plyta) mam prosbe zeby ktos konkretnie napisal jak sobie poradzic z tym problemem!!! Najnowsza wersja blindwrit'a obsluguje SD2.9 tylko nie moge znalesc zadnych informacji na temat ustawien odczytu i zapisu. Dodam ze obraz cd3 ktory posiadam to obraz wersji z (www.osiolek.com) ![]() Dziekuje za pomoc w imieniu wszystkich szukajacych rozwiazania problemu! Pozdrawiam Seb |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Poszukaj sobie cracka do tej gry na eMule też leży. I po co się denerwować z nagraniem SD. Dodaj go(cracka) do obrazu i potem nagraj.
Piszę to dlatego, ponieważ uważam iż najprostsze rozwiązania są najlepsze. |
![]() |
![]() |
#3 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Baster25
JA nagrałem płytę zabezpieczoną SD 2.9 (MAster of Orin 3pl) i działa. Ustawinia w Alcohol 120% profil safedisc, po nagraniu clonemcd nie działało. Nie wiem czy w Gothicu będzie działało, musisz mieć też odpowiednią nagrywarkę. Ja mam LG. JAk się nie powiedzie to podaj maila wyślę ci cracka. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Ehhh Baster25 nie podoba mi sie to co piszesz
Cytat:
Ps. Witamy na forum ![]()
![]() |
|