![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2006
![]() |
Problem z analizą DPM....
Siema @ll. Na moim starym kompie mialem nagrywarke DVD: SONY DW Q28A i w Alcoholu najnowszym na płycie SCCT analizę DPM na High Precission przechodziło bez problemu i wtedy mi gra chodziła. W moim obecnym, nowym kompie mam wypalarke DVD: LG GSA 4167B i tu jest problem: w Alcoholu jak ustawie DPM na High Precission, to jak skonczy te analize, to pisze ze jest niemozliwa albo cos w tym stylu, a jak zmienie na Normal Precission no przechodzi ok na obojętnie jakiej prędkości tej analizy i na tym kompie SCCT mi nie chodzi (oczywiście piracki
![]() I wiecie czemu moze naped nie chce mi robic analizy DPM na High Precission? Dzieki i pozdro. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
a nap***281;dy od***322;***261;czasz ***380;eby pogra***263; bo gdzie***347; mi to umnk***281;***322;o
![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Nie odpinam napędów, ale na tamtym kompie bez odpinania napedow SCCT mi chodzil (tylko ze tam zrobilem DPM na High Precission, a tu nie moge).
A jeszcze jedno: Jeśli kupiłbym adapter IDE to USB, ze nagrywarke mam na USB i np. jak zeby Toce 3 uruchomic to trzeba napedy fizycznie odpiac, czyli jak bym odlaczyl kabel USB to wtedy by komp traktowal ze jakby nagrywarka byla normalnie odlaczona tak? Czyli Toca 3 by sie odpaliła? |
![]() |
![]() |
#4 |
Wujek Cięta Riposta ;D
![]() ![]() |
nie , sccht odpalisz poprzez odpi***281;cie fiyczne nap***281;d***243;w IDE ajak bedzie mia***322; t***261; przej***347;ci***243;wke na USB 2.0 to i tak musisz odpi***261;***263; nap***281;d i niewiem czy DPM ma tu co***347; do rzeczy skoro i tak z wirtuala to odpalasz
![]()
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
No ale przecie***380; jak wyjme kabel USB(ten od nagrywarki) z komputera, to komputer traci po***322;***261;czenie z nagrywark***261; wiec wychodzi na to samo nie?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wujek Cięta Riposta ;D
![]() ![]() |
w sumie tak
![]()
![]() |
|
|