![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
help!
witajcie! jesli chodzi o kopiowanie jestem zupelnie zielony. stad moj problem. chce przegrac plytke audio. niby mam soft: clonyxxx, profiler, clone. clony nie znajduje na plytce nic (choc jest zabezpieczona). przechodze do profilera i przekazuje do klona profil taki jaki mi sugeruje program, wypalam. schodza sciezki i dzwiek. jednak OK jest tylko pozornie. podczas odtwarzania na wypalonej plycie slychac przerwy, "cos jakby podskakiwala igla gramofonu". w czasie trwania utworu winamp nagle przeskakuje do innego Tracka (
) przy wlozeniu plyty do zwyklego odtwarzacza, daje komunikat NO DISC.probowalem roznych mozliwosci ustawienia profilu, ale efekt zawsze ten sam. probowalem z Nero, ale on nawet nie dygnie tego krazka. moze ktos pomoze mi to przejsc
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
z tego co zrozumialem jest to plyta AUDIO a nie MIXED wiec proponuje :
1.) uzyc innego programu (Alcohol 120% Clony i Alcoholera) 2.) zgrac tracki na empecki i je wypalic np. Nero
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2003
![]() |
Pomysł nr2 pana mallowexa jest niezły, ale nie MP3, bo jest to kompresja stratna. Lepiej wykorzystaj program np.: CDex. Za jego pomocą otrzymasz pliki WAV, a dopiero te nagraj na płytę audio. Jeżeli to nie pomoże to daj znać (byle szybko bo za tydzień jadę na wakacje) to podeślę Ci mailem starą DOSową odmianę tego programu, a ta jest za głupia aby przejmować się zabezpieczeniami.
|
|
|
![]() |
|
|