![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2004
![]() |
![]()
Witam.
Temat pewnie wałkowany wiele razy, lecz jak wiadomo technika idzie do przodu tak więc może i w tym temacie się coś zmieniło. Chodzi mi mianowicie o zabezpieczenie stworzonej przeze mnie płytki dvd, na której to mam mnóstwo (pra)starych gierek wraz z instalatorem, który zrobiłem własnoręcznie. Nie chciałbym, żeby ktokolwiek komu pożyczę tą płyte mógł ją sobie przegrać w całości ot tak sobie robiąc Kopię DVD. Tak więc zwracam się do was o pomoc. Przegladam już od kilku dni sieć lecz wciąż nie mogę natrafić na konkretną informację czy jest to możliwe bez uszkadzania w jakikolwiek sposób nośnika (metody "cyrklowe", "sesyjne" itp.). Liczę na to, że chociaż dowiem się czy da się to wogóle zrobić. Mam na myśli taki SafeLock zrobiony w domu (najbardziej zależy mi na tym instalatorze). Czekam na posty od ludzi którzy będą mieli choć ziarnko wyrozumiałości, a nie na takie jak np. "po co ci to jak i tak można to obejść" ![]() Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|