![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.08.2004
![]() |
Jak odinstalować dysk wirtualny?
Pojawił się przy pomocy programu Alcohol120, tego programu już nie ma, w międzyczasie zmieniłem też nagrywarkę DVD (jeśli to ma jakieś znaczenie).
pozdrawiam i z góry dziękuję za rady. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Może zainstaluj jeszcze raz alcohola i w opcjach > napędy wirtualne zmien liczbe napedów wirtualnych na 0 i wtedy powinien zniknąć wirtualny napęd i możesz odinstalowac program...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2004
![]() |
![]()
Mam podobny problem jak "keramj".
Jakis czas temu zainstalowalem Alcohol 120% ale poniewaz zaklocal prace komputera wiec sie go pozbylem. Widocznie uczynilem to dosc niezdarnie poniewaz w dziale "Contol Panel-Add or remove" program pozycja Alcohol 120 wciaz istnieje i w zaden sposob nie moge go odinstalowac uzywajac "remove" ani usunac z "Contol Panel-Add or remove program" Podjalem probe ponownej instalacji tego programu ale niestety setup nie chce rozpoczac instalacji bez uprzedniego odinsatlowania wciaz obecnych gdzies na komuterze pozostalosci. Probujac odintalowac dostaje wiadomosc o bledzie w odczytywaniu dysku "G" ktorego nawet nie ma na komputerze. A problem ujawnil mi sie kiedy zaczalem kombinowac z nowa gra Soldiers Hereos WWII. Jak wiemy jest z tym duzo problemow i czytajac na ten temat odnalazlem odnosniki dotyczace mozliwosci uzycia "Deamon Tools" Niestety po zainstalowanie tego programu moj komputer nawet nie chce wystartowac informujac mie o fatalnym bledzie. Domyslam sie ze cos to ma wspolnego z tym problemem dotyczacego jeszcze tego programu Alcohol 120. Co mam robic? Pomozcie prosze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Jezeli ktos jest zainteresowany NOcd Paczem do Desert Rats Africa Korps wyslij e-maila na dnalop51@yahoo.com.au |
![]() |
![]() |
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ciezka sprawa. Sprobuj pobawic sie jakims porgramem do edycji rejestru typu RegCleaner albo jv16 [dobrze napisalem] i oczysc rejestr z wpisow alcohola.
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 27.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
Popnieważ wątek już istniej, nie będę zakładać nowego. Mam ten sam problem. Po odinstalowaniu wersji trial, pozostał wirtualny dysk. Przy próbie ponownej installacji A120, system zgłasza błąd o ile się nie mylę 25002. Dysk nijak nie da się odiinstalować. Wpisy z rejestru (post WalKucha) też nie. Gdyby ktoś miał jakieś ugestie, to już jeestem wdzięczny
![]() To mój pierwszy post. Mam nadzieję, że nie ostatni. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Przyznaję, że nie takich porad oczekiwałem po IMO profesjonalnym forum.
Widać wszędzie znajdą się tacy mądrale, których wszystko bawi. Zatem dobrej zabawy maj3. |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
Tak jak już ktoś pisał zainstalujcie sobie Alcohol 120% i w opcjach napędy wirtualne ustawcie
Liczba napędów wirtualnych 0 Następneie odinstalujcie i powinno być po problemie bądź znajdź HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi i skasuj niepotrzebny napęd
Lubię robić to co lubię ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez Aszej : 31.01.2005 o godz. 17:28 |
![]() |
![]() |
#10 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
ale jeden user to nie całe Forum,,,
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 31.01.2005 o godz. 18:03 |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() format c: juz nie jednemu pomógł ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napisalem zebys poszukal, Y@nkee_PL napisal co i gdzie usunac.
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=usun Drugi link to opis erroru z forum alcoholu: http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=9028 wiec poczytaj, zrob i powinno byc OK. |
![]() |
![]() |
#15 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Jesli już wam nie wychodzi z czyszczeniem rejestru recznie polecam ten program - http://nowe.pl/modules/mydownloads/v...cid=82&lid=433. Jest po polsku a jego obsluga nie sprawia zadnych probl;emow. Czysci naprawde skutecznie.
|
![]() |
![]() |
|
|