![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Jak skopiować program "Tańcz! To Proste!"?
Mam problem ze skopiowaniem programu "Tańcz! To Proste!". Skopiowana płytka nie uruchamia programu. Wyskakuje okienko z komentarzem nakazującym wsadzić płytkę do czytnika. Wiadomo co by się w takiej chwili przydało, ale niestety nie mogę tego znaleźć w necie. Tak więc zastanawiam się czy ktoś może wie jak skopiowac ten program? Bo nawet nie wiem jakie on ma zabezpieczenia. W każdym razie w czasie odczytu cd wyskakiwało sporo błędów odczytu.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
A-RAY lub ProtectionID << poinformują cie co to za zabezpieczenie ...
Ja bym obstawiał "po błędach odczytu" na 1 rzut oka ze to któraś wersja SafeDisc... Sprawdź dokłądnie jakie zabezpieczenie wspomnianymi programami a postaramy sie pomóc ![]()
ghost_mode (at) wp . pl ![]() Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 11.06.2005 o godz. 16:37 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
A-RAY SCANNER wykrył SafeDisc 3.20.022. Alcohol sobie poradzi? Niestety mam starą wersję A120% i ona chyba nie obsługuje SD3. Obecnie mam zainstalowanego Nera - tę najnowszą pełną edycję. Da radę zrobić to przez Nero?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Nie , bo jeszcze bedziesz potrzebowac cukierka ![]() Zrob alcoholem albo clonem cd , ale to potrfa troche :/ Trudne do zlamania |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() ![]() @Zielona Ale jeżeli miasz oryginalną pytę i odpowiednią nagrywarkę (a właśnie - jaki model?) to nowy Alochol 120% 1.9.5 odczyt powoli na profilu safedisc 2/3 i zapis x4-x8 na tym samym profilu i moze pójdzie ...
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Model mojej nagrywarki to LITE-ON DVDRW SOHW-832S. Z tego co się orientuję to powinna sobie poradzić. W każdym razie spróbuję nowym Alcoholem
![]() Skopiowałam już ten program, ale nici z tego pomysłu ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Zielona : 13.06.2005 o godz. 12:51 |
![]() |
![]() |
#7 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Obraz zrób Alcoholem, a nagraj najnowszym Clone CD z zaznaczoną opcją wzmacniania słabych sektorów.
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#8 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
nie wykonasz kopii ten komunikat mówi ze kopia jest do dupy niestety spróbuj na CD-RW ale bardzo dobrej jakosci powinno się udać ( tak na 80%) od płytki duzo zalezy ( a co ciekawe za którymś razem uruchomisz program bez tego komunikatu na tej kopii
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#9 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
sprwdź najpierw obraz w wirtualu czy działa, u mnie problemem nie było wypalenie które poszło gładko ale waśnie samo zrobienie obrazu ![]() kombinuj, a gdy obraz będzie działał z wirtuala to wypal CLoneCD 5.2.x.x z opcją Naprawy sąłbych sektorów a jak nie pomoze to Emulacja słabych sektorów tak jak piszą koledzy powyżej testy wykonuj na CD_RW najlepiej X4 aha i płyta musi być całkowice skasowana a nie tylko na szybko (toc)
![]() |
#10 |
No Guts, No Glory
![]() |
nie A120% czy CloneCD robią poprawnie obraz a problemy są właśnie z wypaleniem go
(po zrobieniu zobacz w wirtualu czy działa a napewno zadziała) po wypaleniu już dupa nie uruchomi się
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
Sorry, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie dość, że został zablokowany mi dostęp do internetu to jeszcze byłąm bardzo zajęta. Próbowałam robić tak jak mi radziliście, ale program nie uruchamia się nawet z samego obrazu
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
zrób obraz w nero
![]()
#13 | |
No Guts, No Glory
![]() |
Cytat:
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
Musisz próbować np: odczyt 4x w Alcoholu z profilem Safedosc 2/3 a zapis 4x w CloneCD (najlepiej najnowszy) z profilem Protected PC Game lub w drugą stronę odczyt CloneCD a zapis Alcohol. Dodatkowo musisz mieć w ClonCD Tray zaznaczoną opcję - Ukryj nośnik CDR(czasami pomaga
![]() Jak masz trochę czasu to zajrzyj tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...light=safedisk |
![]() |
![]() |
|
|