Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.10.2008, 12:18   #7
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Master123 Podgląd Wiadomości
Panowie nie chodzi o zabezpieczanie pojedynczych płyt (np. wesele). Chodzi mi o zabezpieczenie płyt np. ze studniówki, komunii - masówek... Miałem już taka propozycje żeby na Komunie zrobic 10 nośników (na 90 dzieci). Chyba logiczne że chcieli skopiować płyty!! Nośnik (przy masówkach) liczę po 15-30 zł w zależności od ilości uczestników i czasu trwania imprezy.
Za wesele (za dodatkowe kopie) biorę 15 zł (DVD DL - film + DVD - zdjęcia jpg) wszystko z nadrukiem lakierowane do tego etui na 2 płyty.

Chcialbym bronic swoj interes przed nieuczciwymi klientami ktorzy zamawiaja na masowych imprezach kilka plyt a reszte kopiuja i sprzedaja sami! Jesli ja cos nagralem to chyba mam prawo ja czerpac z tego korzysci!!
Pazernośc pazernoscia ale mam zarejestrowana firme... tez z czegos musze zaplacic ZUS, podatek oraz inne płatności.

Nie wiem czy moge sam sobie robic reklame ale zaryzykuje... (jesli nie moge to przepraszam i prosze o usuniecie adresu)
www.agencja-artis.pl
No ok, może i jesteś w gronie tych "uczciwszych" i chwała ci za to, ale tak jak wspomniałem opisaną sytuację przeze mnie, uważam że 90% osób filmujących takie imprezy tak właśnie postępuje, spotkałem się z tym kilka razy. Jeżeli rzeczywiście jest tak jak piszesz to nic nie mam do tego.
Pamiętaj też, że wyraziliśmy tutaj tylko WŁASNĄ opinię i nie popieramy TAKICH praktyk.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
płatne programy, programy zabezpieczające, wideofilmowanie, zabezpieczenie dvd video

Twoje uprawnienia: