Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.05.2005, 21:27   #31
atlas
Bywalec

Data rejestracji: 04.04.2005
atlas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez downloads
Na litośc w tescie EFM to są pliki *BAT! Przestancie sie ludzie zastanawiać jaka to kompresja albo sugerować, że to mini image bo to nie swiadczy o Waszej kompetencji.
Czasami chciałbym być MODem... Może tak gerda?
Sorry, że nie mam kompetencji... może zrobie sobie jakiś kurs na moda albo nawet hackera :d (buahaha).Co do tego ma, że w teście są to pliki z rozszerzeniem BAT? Ja tylko dałem przykład, że można sobie generować plik nie wiem jak duży z nawet 20 KB, tylko to nie będzie orginalny obraz najwyżej mini-image, w co równierz wątpie, większość podchodzi do tych co najmniej śmiesznych doniesień tak -> spakować 700 MB w 300 KB , conajwyżej to spreparowany obraz (zajmuje 700MB tylko nic w nim nie ma oprucz struktury folderów) ! Ale jak skończe ten kurs :d to wam dam odpowiedz
atlas jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.05.2005, 13:51   #32
downloads
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.01.2005
downloads zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez atlas
Sorry, że nie mam kompetencji... może zrobie sobie jakiś kurs na moda albo nawet hackera :d (buahaha).Co do tego ma, że w teście są to pliki z rozszerzeniem BAT? Ja tylko dałem przykład, że można sobie generować plik nie wiem jak duży z nawet 20 KB, tylko to nie będzie orginalny obraz najwyżej mini-image, w co równierz wątpie, większość podchodzi do tych co najmniej śmiesznych doniesień tak -> spakować 700 MB w 300 KB , conajwyżej to spreparowany obraz (zajmuje 700MB tylko nic w nim nie ma oprucz struktury folderów) ! Ale jak skończe ten kurs :d to wam dam odpowiedz
Sorry, w sumie wkurzyło mnie to, że sa dwa wątki o tej samej bzdurze i każdy pisze to samo, nie czytając tego drugiego coś powtarza i do tego cos co nie ma sensu. Z kompetencjami, to jest różnie- ja tez połowiczną bzdurę napisałem- do starszych wersji StarForce mozna było zrobic mini-image w BIN- teraz już nie można, w tym przypadku miałem rację ale jak to pisałem to nie wiedziałem o tym, że kiedys można było. Mini image ze struktura folderów, tez byłby mini (30KB), zresztą taki na 700MB nie ma sensu- wystarczy ściągnąć MDS czy BWA/BW5 i przerobic obraz gry na image z obrazem zabezpieczeń zamiast trzymać jeden prawdziwy bez DPM i jeden nadmuchiwany z DPM.

poszło PM

Ostatnio zmieniany przez downloads : 09.05.2005 o godz. 13:54
downloads jest offline  
Stary 09.05.2005, 14:36   #33
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
puk, puk o czym tu się dalej gada bo nie łapię?
ed hunter jest offline  
Stary 09.05.2005, 18:47   #34
downloads
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.01.2005
downloads zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
puk, puk o czym tu się dalej gada bo nie łapię?
Własnie nie wiem. Naprawdę nie jestem wielbładem
downloads jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: