![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Jean Michel Jarre - Solidarność - zabezpieczona?
Jak odtwarzam w Nagrywarce Lite-On 1653S to jest ok
ale jak próbuje w DVD Toshiba SD-M1612 to w windzie tak jakby nie było płyty a Nero wywala błąd przy próbie kopiowania - ze plyta zabezpieczona... /inne płyty dvd toshiba otwiera - wiec raczej napewno nie jest padnieta/ - co to moze byc? /chcialem sobie zrobic kopie bezp. Array Scaner wywala cos takiego /plyta w nagrywarce/: DvdCrypt CSS/CPPM detected Ok - mam DVDDecrypter - popróbuje... hm... widze, ze sie da ale na dysk - a mozna bezposrednio na inna dvd - niechce stracic na jakosci ![]() ech... a zeby bylo ciekawiej jest to DL - a ja w tej chwili nie mam takich płyt :/ no nic... bedzie trzeba w jakas zainwestowac ![]() Ostatnio zmieniany przez turtles : 04.01.2006 o godz. 23:25 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
jak chcesz bezpośrednio na DVD to użyj AnyDVD deszyfruje płyte w "locie" + CloneDVD2 |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
Najpierw zgraj na dysk potem na płyte ![]() |
|
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
zgrałem... ale te pliczki są tak podzielone, ze konczą sie w polowie utworu... a czasem na poczatku kolejnego - beznadzieja... - byloby trzeba je jakos polaczyc... a potem od nowa "powycinac"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
vel Shah
![]() |
no właśnie jeśli materiał zajmuje ponad 4,3 GB możesz to w sumie zgrać na zwykłą jedną płytę DVD programem DVDFab Platinum lub 1Click DVD Copy. Ja tak robie i straty na jakości nie zauważyłem.
Edit: ps. w tym 1Click DVD Copy przed wypalaniem musisz odznaczyć potrzebne opcje bo domyslnie są wyłączone (czy zgrywać języki, menu itp)
Ostatnio zmieniany przez radosio : 04.01.2006 o godz. 23:43 |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki radosio - spróbuje
![]() ech... i nie da sie ![]() FAB wrzeszczy o drugą płyte - wypalilem a zeby bylo ciekawiej winda nie widzi zawartosci ;( 1click informuje mnie, ze plyta zabezpieczona i mam zainstalowac DVD43 - ale i to nic nie daje ![]() Ostatnio zmieniany przez turtles : 05.01.2006 o godz. 00:32 |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
a moze robie cos zle...?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
vel Shah
![]() |
Cytat:
1. Instaluje AnyDVD 2. Instaluje 1Click DVD Copy 3. Wkładam zabezpieczoną płyte 4. W opcjach 1Click DVD Copy zaznaczam wszystkie opcje, zostawiam tylko puste pole Dual Layer 5. Naciskam Start 6. Czekam |
|
![]() |
![]() |
|
|