![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2003
![]() |
StarForce problem - c.d.
A co może być powodem niedziałania oryginału? U mnie chodzi z aktywnym DT i z nagrywarki oraz DVD. On ma tylko CDRW, poza tym standart, ECS K7S5A, Duron 1200, 128MB DDR RAM, WIN Me, żadnych antywirusów. Nie bardzo mi pasuje robić mu reinstalację systemu, może coś słyszałeś w tym temacie? Jak mu pomóc?
pzdr, jarry |
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2003
![]() |
Starałem się zrobić tak jak to opisałeś i nic gra nie chce się uruchomić, może wiesz (wiecie) już coś więcej na temat tego zabezpieczenia
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2003
![]() |
Zrobilem tak jak napisla VLuka ale chyba cos poszlo nie tak. Tzn. gra chodzi w nagrywarce a nie chodzi w CD-ROM'ie. Robiłem kopie Medal Of Honor, która jest zabezpieczona SD 2.51.021 Zrobilem obraz płytki za pomocą Alcohol 120% 1.4.0 (Build 114) i umieścilem ja w napedzie. Z napedu chodzi bez problemu. Nagralem z korekcja EFM i bez danych subkanałowych i nie chodzi ani w CD-ROM;ie ani w nagrywarce. Jak nagrałem bez korekcji EFM i bez danych subkanałowych to chodzi ale tylko w nagrywarce (PLEXTOR PX-W124TS)
Jak moze byc tego przyczyna? |
|
|
|
|
#4 |
|
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Niektore nagrywarki wypalaja SD2 tak, ze odczyt mozliwy jest tylko z nich. Nagraj w innej nagrywarce lub uzyj emulacji.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Re: SecuRom *new* v 4.84.00.0013
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Mam pytanie: czy na 100% wszystko dobrze jest opisane jesli chodzi o kopiowanie plyt zabezpieczonych securomem? Nie bede tutaj krytykowal bo nie mam zielonego pojecia na ten temat, lecz gdy probuje przegrac plytke to wyskakuje mi ze jest blad podczas odczytu i koniec
![]() Sorry jezeli zadaje jakies glupie pytanie, ale jestem newbie i nie mam pojecia co teraz (btw, ta sama plytke przegralem kiedys stara wersja CloneCD, i dziala ale mi sie zgubila i musze jesszcze raz przegrac. Nie pamietam tamtych ustawiem w clonie dlatego tutaj sie pytam) Dzieki, SzYmPrO -------------------------------------- Sorry, juz wiem co bylo nie tak. Przepraszam za klopot
Ostatnio zmieniany przez szympro : 08.03.2003 o godz. 20:51 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Sorki jeszcze niewiem co się zmieniło bo dopiero zobaczyłem newsa o aktualizacji, ale co tam GRATULACJE "zróbcie jeszcze raz, zróbcie jeszcze raz ..."
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.09.2002
![]() |
Opis jest idealny!!!
A gdyby był jeszcze w postaci pliku do pobrania to byłoby cudownie.
|
|
#9 | |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Plik/zapisz jako... i wszystko.
|
|
|
#10 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.09.2002
![]() |
Co prawda to prawda
:chytry:
|
|
#12 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
Cytat:
Jeśli ma ktoś problem z zapisaniem tej strony (opis jak kopiować płyty zabezpieczene) polecam użyć do tego celu Mozilli! Nie ma żadnych problemów z zapisanie tej stronki!! P.s. ŚWIETNY PORADNIK! Gratulacje!!1 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
...Naprawdę nie wiem w czym widzicie problem z zapisaniem tej stronki FAQ-u VLuki... ![]() .......................8)
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2001
![]() |
CD COPS
Witam wszystkich mam pytanko dlatego ze nie znalazlem tu to co mnie interesuje. CD COPS - Hugo Tajemnice Oceanow sa zabezpieczone mam imaga z .mds ale nie moge wypalic PLEXTOR CD-R PX-W2410A czy da sie tym to wypalic z emulatora działa
![]() ps.VLUKA dobra robota musimy sie trzymac ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Until registration
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
musisz mieć nagrywarkę a nie plekstora
|