![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.05.2004
![]() |
downloads a czy przy tych 4 plikach skopiowanych zabezpieczenie safedisk 2.2
powinno pójść na mojej nagrywarce , jesli powinno pójśc to gdzie szukac problemu ze nie mogę zrobić kopii Settlers 4 ( a kiedyś robiłem ) moze ATAPI-ASPI i cos jeszcze powinienem mieć. Zrobie jeszcze raz test i wtedy trzeba będzie szukac w systemie oto wyniki testu sd2old.dat -> OK sd251.dat -> OK sd290.dat -> OK bad.dat -> Failed sheep3.dat - OK Pozdrawiam
"Hodie mihi, cras tibi" - Dzisiaj mi, jutro tobie Ostatnio zmieniany przez Adept : 23.06.2005 o godz. 21:55 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Pójść powinno, chociaż s tym kopiowaniem SHEEP3 jest cos nie tak- może coś z tym zamykaniem sesji? Nawet jeżeli Twoje LG jest na chipie MediaTek to i tak nie powinno
tego skopiować. Co do Settlers to bardzo możliwe, że problem lezy gdzieś w systemie, bo dla nageywarki to ławtizna.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Poradź co moge sprawdzic w systemie-może jakies wskazówki.bo ja nawet nie wiem gdzie szukać. Moze przyczyna że robie kopię w XP a gra jest w 98 ( chociaz poprzednio robiłem tak samo i działało, albo moze jakies specjalne ustawienia w alcoholu
Pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
BENQ 1620PRO
bad.bat > Failed sd2old.bat > Failed sd251.bat > Failed sheep_3.bat > OK Jednak dobrze że tego uzadzenia nie używam do odczytu zabezpieczonych gier, kopiuje tylko dvd zabezpieczone i nie
|
|
|
|
|
#5 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Settlersi 4 są zabezpieczone SD v2.1. Na moim Litku 5238Srobienie kopii idzie bez problemu
![]() Odpal tych settlersów z virtuala np. DT i sprawdź czy będą chodziły. Jeżeli ruszą to znak że podczas zapisu coś źle ustawiasz. P.S.@Adept jaką masz spawarke?
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
To moje nagrywarki
1. LG CD-RW GCE 8525B 2. LG DVDRAM GSA 4163B Czy alcohol najnowszy działa pod Win 98 Czyli najpierw zrobić kopie w alcoholu a później uruchomić z dysku wirtualnego Tak mam zrobić Pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
NEC 3540 z biosem 1.01:
sd2old.dat - failed, sd2.51.dat - failed, bad.dat - failed, sheep3.dat - failed, sheep3.audio - ok. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
#8 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BenQ DW 1640...
Skopiował tylko sheep3.dat |
|