![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.08.2003
![]() |
Problem z przeganiem audio
Mam Taki problem. Mam płytke audio i chce ją przegrać.Ale jak wkładam do Clona to pokazuje mi że dwa pierwsze utwory to audio, a reszta to data.Ta płytka ma 12 utworów i na wieży tyle odgrywa, ale kopie tej płytki odgrywają już tylko 2 pierwsze utwory.
Jak skopiować tę płytke aby wszystko grało?czy to rodzaj jakiegoś zabezpieczenia? Pozdrawiam i Dziekuje z góry za pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Re: Problem z przeganiem audio
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Re: Re: Problem z przeganiem audio
Cytat:
Sprawdzałem i Clon xxl nie pokazuje zabespieczenia. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.07.2003
![]() |
Wedlug mnie jest to zabezpieczenie Key2Audio
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Profiler-em utworzyłem profil dla Clony i przgrałem płytkę, ale to nie pomogło nadal odgrywa tylko 2 pierwsze utwory. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
To spróbuj zgrać ścieżki wszystkie (utwory) analogowo i potem zgraj zwyczajnie na płyte
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
A mi coś czuć tutaj zabezpieczenie SafeLock. Widać tylko dwa pierwze utwory i jak zgrywasz na siłe ostatniego tracka nie można w całosci zgrać. Zabezpieczona płyta Audio SafeLockiem daje prawie identyczne objawy do tych co podałeś.
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
napisz od razu ze to twoj safelock...
![]() sa nagrywarki ktore to zjadaja - zreszta wystarczy od pirata-lamera nie kupowac i problem zniknie
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmmm.. czyli jednak ktos tego uzywa do uczciwych celow
wiec jesli nie widza tego popularne programy typu EAC, WinDAC, DAC i cloneCD, Alkohol na kilku nagrywarkach/napedach - pozostaje wlozyc plyte do wiezy (najlepiej z wyjsceim swiatlowodowym badz innym cyfrowym) podpiac sie pod komputer i juz... tej metody przegrywania plyt nie da sie zabezpieczyc i mozna ja stosowac zawsze choc dziwie sie ze plyte z dyskoteki chcialo sie komus zabezpieczac co do twojego drugiego posta o lamanie safelocka - coz.. z wiarygodnych zrodel wiem to i owo o tym sofcie - wiec wersje podstawowa lamie sie bez problemu - liteon i masz kopie wersja zabezpieczona 'fla firm' jest trudniejsza - i tu niech sie wypowiadaja ci ktorzy sie z nia zetkneli.. ja od dawna nie miaelm lewej lpyty w reku wiec juz prawie zapomnialem czym to sie je ps. komus udalo sie skopiowac frozen throne? bo ja jak narazie poleglem
![]() |
|
|