![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
:)
umnie wszystko działa i sobie gram
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.09.2004
![]() |
Mógł by mi ktoś podesłać plik MDS tej gry, bo u mnie po spatchowaniu (w TwinCreatorze) obrazu MDF plikiem MDS, gra nie działa nawet w wirtualnym napędzie, więc jeżeli ktoś ma poprawnie wykonany plik MDS lub BWA to proszę o podesłanie go na eMaila: Michael0@vp.pl
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2004
![]() |
ludzie czytajcie pliki .nfo Mam wersje MotoGP 3 (PROPER). Wystarczy zainstalowac oto ten program BlindWrite 4.5.7 wylanczyc w opcjach Autoplay, nagrywac w DAO PW 4-12x i potwiedzic potem yes jak was bedzie pytac.ten sposob u mnie dzila gra bez zarzutu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.09.2004
![]() |
Skuteczny sposób na Securom 7:
1. Zainstalować obraz płyty w napędzie wirualnym 2. Zrobić odczyt płyty z tego napędu, ale programem BlindWrite 4.5.7 3. Ściągnąć z neta plik BWA do kopiowanej gry 4. Skopiować ten plik do folderu gdzie jest utworzony wcześniej przez BlindWrite, obraz płyty. 5. Wypalić obraz przy pomocy BlindWrite 4.5.7, prędkość zapisu (4x lub 8x). Nagrałem tym sposobem MotoGP3, i gra działa we wszytkich testowanych napędach ![]() Jeżeli chcecie uruchomić grę z nagrywarki to nie zapomnijcie ukryć ATIP. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|