![]() |
Cytat:
Jak to nie pomoże to pewnie masz walniętą grę. |
Mam problem z Moto GP3. Włancza się normalnie, szybki wyścig działa, a w trobie kariery wiesza się. Może ma ktoś jakies propozycje jak to rozwiązać. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:)
:bicz: <--- fajny emotek :)
|
Wiem, że chciałeś dobrze, ale nie wolno tutaj dawać linków do *****ów...
Może lepiej go usuń zanim zrobi to ktoś z GTW :P |
Ten program ktory podal siegt... niestety ale mi nie dziala... czego bym nie probowal ciagle qrde wykrywa emulacje, zastrzelic sie idze. Heh.
|
a jak to nagrac ?
|
Ech SecuROM oraz SD w nowych wersjach sprowadzają się tylko do bloklostowania programów do nagrywania lub wirtualnych napedów nic nowego już w/w programach nie wymyślą. Dobrze ze jest chociaż StarForce od którego wieje innowacją i stanowi on dość ciężki problem
|
Cytat:
Czekam na artykuł mając nadzieje że skńczą się problemy z SR7. Właściwie to z StarForce 3 miałem mniej problemów niż z SR7. :piwo: :piwo: :piwo: |
1. Moto Gp 3 - v7.00.00.0005
2. Total Overdose - 7.00.00.0067 3. Crime Life - 7.00.00.0008 SR.7Stop v1.2 działa tylko z pierwszymi wersjami 7 generacji SR. Przy nowszych każde ukrywanie za pomocą tego programu zakończy się sympatycznym komunikatem jak poniżej: http://img362.imageshack.us/img362/7469/error5le.th.png To przykładowy komunikat z gry FEAR 1.02. W wersji 1.00 z SR v7.00.00.0128 działał SR7.Stop, jednak po aktualizacji do 1.02 z SR v7.00.00.0149 musimy zrezygnować z tego programu. (Co nie oznacza, ze nie ma innych metod ;) ) Twoja metoda okazała się nieskuteczna z FEAR 1.02 ale może pomoże forumowiczom z innymi tytułami, które wymieniłeś, a przecież o to chodzi :piwo: Dodam, że niebawem pojawi się w naszym serwisie szczegółowy artykuł, jak skopiować SR7 i wypalić poprawnie na płytę ! ! ! nie męcząc się z blacklistowaniem i napędami wirtualnymi. Uchylę rąbka tajemnicy i dodam, że pierwsze testy skopiowania 1:1 SR7 zakończyły się powodzeniem. Jednak musicie być cierpliwi gdyż prace nad artykułem trwają, a przed SR7 chcielibyśmy dokonczyć przewodnik kopiowania SD nad, którym prace zaczęły się znacznie wcześniej ... |
Ilość załączników: 1
jest prostrzy sposób na odpalenie (dla Daemon Tools 4.0!!!!!)
1. Moto Gp 3 2. Total Overdose 3. Crime Life (gry zabezpieczone securom 7) Dla tych, którzy nie chcą bawić się z Antblaxxem --------------------------------------------------------- 1. Instalujemy gre. 2. Ściagnij program SR7.Stop (dodałem go nizej). 3. Instalujemy Daemon Tools 4.0 (na alcoholu 120 nie działa). 4. w programie SR7.Stop naciskamy "HIDE" (i pozostawiamy go w tym stanie) 5. Wchodzimy do katalogu gdzie zainstalowaliśmy grę, [znajdujemy .exe gry], kilikamy na niego prawym przyciskiem myszy --> Właściwości -->zakładka zgodność -->Zaznaczamy opcje Uruchom w trybie zgodności z Windows2000 (zatwierdzamy) 6. oczywiście do Daemon Tools 4.0 montujemy obraz gry w formacie .mds 7. odpalamy gre z .exe |
Drogi @Oril już raz edytowałem to co napisałeś i cenzurowałem z prośbą o wiecej kultury w wypowiedziach. Po powyzszym poście widzę, ze nie wiele sie zmieniło. Więcej nie będę ostrzegał.
|
****aaa no nieeee!niee!nieee!****aa niee!!!normalnie ****a nerwicy można dostać od tego kurestwa!!dalej ****a u mnie lipa,no ja teg o chyba ****a już niewytrzymam,ale *** z tym, dalej będę próbował
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |