![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Nowy Alcohol 120 %
Ktoś próbował już?
Czy wreszcie jest dostępny wybór profilu przy odczycie i zapisie DVD? Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Nie chciało mi sie instalowac ale sadząc po liscie zmian to tylko "wersja poprawkowa". Może jakiegoś wyboru doczekamy sie w wersji 2.0- tym barzdiej, ze ostatnio aż gęsto od nowych buildów- jak na A120% oczywiście
|
|
|
|
|
#3 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Ja zainstalowałem. Rzeczywiście, jak piszesz wersja poprawkowa. Ciekawe kiedy będzie wersja 2.0
![]() Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2005
![]() |
mam teog Alcohol 120% kupiłem oryginał nareszcie i niczym się nierózni od starych Buildów
![]() |
|
|