![]() |
Cytat:
Powodzenia :) |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko od razu włączył ten temat i walnął pytanie.. :bicz: Nawet mu się go nie chciało przeczytać od początku :bicz: Bo gdyby go przeczytał, wiedziałby, że trzeba sd4hide użyć :bicz: |
Cytat:
|
POMOCY.Jak mam odtworzyć obraz zabezp. płyty z grą (deamoon tools)? Po uruchomieniu wyskakuje komunikat że mam włożyć odpowiednią płytę ??? CD.
|
sd4
a propos zaszywania blacklist w sd4. zrzucilem obraz plyty z gra na dvd zabezpieczona SafeDisk4.001 (tak pokazal mi program ID Protection czy jakos tak nie pamietam dokladnie) dodam ze mam zainstalowane nero alkohol blinda i pare innych. odpalam obraz plyty zrobiony alkoholem120% na virtualdrivie tym ktory instaluje nero i gra dziala i nic nie krzyczy. po wypaleniu na krązek moim litkiem z krazka nie dziala.
|
Cytat:
|
No i 80% mojego problemu rozwiązana :) Na tej nagrywarce, LG GSA - 4163B pieknie się płytka nagrała. Można by rzec - cudownie. Ale znów mam pytanie. Jesli znówu bym chciał zrobić kopie tej płyty (wypalonej) to co muszę zrobić bo zrzucanie płyty w profilu Normal CD powodu błędy. Też kopiować z profilem jak dla SD, czy jak?
|
Cytat:
zmiana biosu nic nie zmieni |
Witam!
Mam nagrywarkę Nec ND-3520A wiem, że cieńko u niej z wypalaniem zabezpieczonych płytek ale czy dałaby rade temu SF 4.60? Czy zainstalowanie najnowszego BIOSu coś może pomóc? |
hmm mi sie nie chcialo tak bawic :) nagralem wszystkie 4 obrazy plyt na dvd, do tego muzyke i obraz dvd z filmem na 1 plytke dvd+r.. do tego dogralem deamona tools 4.. i wsio dziala poprzez zalaczenie obrazu cd1 na DT4 :)
|
Cytat:
to wogóle bardzo wredne zabezpieczenie: z nagraniem SD to wogóle są śmieszne rzeczy bo mogą wystąpic takie ciekawostki: -płyta nie odpala się (dosyć często ;) ) -płyta skopiowana prawidłowo działa we wszystkich napędach -płyta odtwarza sie tylko w napędzie w którym została nagrana (i ewentulanie w kilku innych nielicznych modelach) -płyta raz działa raz nie NAJWIĘKSZĄ ROLĘ ODGRYWA TU SPRZĘT - Nagrywara ! potem niska prędkość na odpowiednim profilu w alcoholu oraz nosnik powinien być dobrej jakości (CDRW TDK OK :P ) |
Cytat:
|
LG GSA - 4163B na tej masz wieksze szanse powodzenia :)
|
Hmm, bedę próbował jeszcze na swojej a jeśli się nie uda to pojde do kolegi który ma LG GSA - 4163B z najnowszym biosem. Może u niego się da :idea: Wyczytałem gdzieś że Blindwrite radzi sobie z SD troche lepiej niż Alcohol. Spróbuje w ostateczności i jego. Kurcze, przecież jakoś trzeba to przejść 8 )
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:17. |