![]() |
Czytałem ale nie da rady! :(
|
Wszystkim działa ten sposób, więc Tobie też na pewno zadziała. Spróbuj jeszcze raz.
|
Cytat:
Dj Mich@ł wiesz co? Na tej płytce z grą jest taki pliczek DIAG.exe, jak uruchamiam go z orginalnej płyty to pojawia sie na chwilę plansza z gry Need for Speed Most Wanted i znika. Zaś kiedy uruchomie go z nagranego obrazu pojawia sie owe logo, lecz po chwili ukazuje się informacja "Nie można zlokalizować dysku DVD-ROM, Proszę włożyć właściwy dysk DVD-ROM, wybrać OK i ponownie uruchomic aplikację" Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli tak piszesz to widocznie musi "chodzić" :) DZIĘKI |
Niestety po zrobieniu obrazu i wypaleniu go na DVD gra się instaluje. Po zainstalowaniu prosi o włożenie odpowiedniej płyty DVD :(
|
Niestety to DVD i wcale nie musi chodzić ;)
Pisałem nie raz, że dvd mają problemy z zapisem w trybie RAW i nici ... Jak ktoś trafi na nagrywarę co kopiuje wersje dvd niech sie uważa za super szczęściarza :) |
Cytat:
|
Witam,
Nie wiem czy jest taka nagrywarka DVD, która poradzi sobie z SD 4.6. Ja posiadam Plextor'a 716A i nici. Uważam, że jest to jedna z lepszych nagrywarek na rynku. Może się mylę. Jakby co to również prosiłbym o info. o "wypalarce", która radzi sobie z tym zabezpieczeniem. Pozdrawiam (kesiol) |
Witam czy nagrywarka SH-S182M (Samsung) poradzi sobie z SD 4.6 bo chce zrobi***263; kopie Medieval 2 ??????
|
Na dvd żadna sobie nie da rady.
A na cd przecież nie problem sprawdzić samemu wypalając na CD-RW. Zaoszczędzi to 1000 pytań o tej samej treści różniących sie jedynie modelem nagrywarki... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |