![]() |
mogliby¶cie to przet³uamczyæ, bo nic nie kumam z tego?? przecie¿ SF zosta³ z³amany przze jak±s grupe chodzi³o co¶ wypalanie bezpo¶drednie czy co¶ :) nie pamiêtam gdzie to by³o
|
Bedê mia³e wersje na CD w Pi±tek to sprawdze. Jak siê uda bede Happy, mo¿e jakis opisik do tego patchera??. To nadole to rodzaj p³yty na jakiej wypalam??. Bo do Platinium 52X mam dostêp. ??
|
Cytat:
|
Czyli jedyny sposób to wypalic te obrazy które mam na dysku(gierka po odlaczeniu napedow i zamontowaniu ich w Daemonie dziala)tak jak s±...po prostu wrzucic te 2 pliczki mds. i mdf na plytke np przez NERO...No i wtedy przy ponownej instalacji gry po prostu skopiuje je z tej zapasowej nagranej przeze mnie plyty na dysk zamontuje w Daemonie, odlacze napedy i bedzie dzialac...Czy dobrze mysle??
|
Cytat:
Poza tym, ¿e starforce to wyj±tkowo wredna sztuka i wypalanie jest RACZEJ niemo¿liwe. Przedstawiona powyzej metoda jest experymentalna, obraz jest modyfikowany w NARAZIE nieznany sposób, a poza tym sposób nawet dla CD raczej NIESKUTECZNY. :cool: |
Kk
Ok no to jest instrukcja do KING KONGA w wersji CD.A czy ma ktos moze instrukcje jak wypalic gre na plyte DVD z obrazu w celu dokonania kopii bezpieczenstwa (oczywiscie zeby pozniej dzialala)
|
Nie rozumiem nic z tego, mam teki sam programik do Prince of Persia Two Thrones.. Jak siê uda dam znaæ
|
moglibyscie mi powiedziec ile zajmuja wasze wresje po zainstalowaniu,poniewaz mam wersje dvd i po zainstalowaniu zajmuje 1,49GB troche malo jak na wersje dvd ktora ma 4,25GB:/
|
Testowa³ to kto¶ ?
Program modyfikuje obraz tak aby by³o mo¿liwe jego wypalenie... http://www.megaupload.com/?d=HFH64UB9 Je¿eli to prawda to mieliby¶my jedne z pierwszych kopii zapasowych SF dzia³ajacych z p³yt a nie jedynie z wirtuala... Cytat:
|
sorry za poprzedniego posta
|
Cytat:
Je¿eli przeczyta³e¶ ze zrozumieniem dowiesz siê dlaczego nie uzyskasz odpowiedzi na to pytanie. |
mo¿e, ale jaki jest do tego cd-key?
|
Witam! Gre PETER JACKSONS KING KONG za pomoc± DT4 i StarForceNightmarev1.12 chodzi bez problemu poz.
|
Cytat:
Ale reszta jest O.K.Sam Daemon nie daje rady z King Kongiem. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:40. |