![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2003
![]() |
PhenoProtect2
Mam slownik polsko-angielski COLLINS posiadam 3 programy,ktorymi probowalem zrobic sobie kopie zapasowa...
CLone CD CLONE XLL i Profiler wszystkie najnowsze wersje... Napotykam na takie trudnosci : Scanuje rodzaj zabezpieczenia : PhenoProtect2 Wlanczam Profiler i nie ma tam tego rodzaju zabespieczenia,ale jest tylko 1 wersja, nastepnie robie obraz plyty nagrywam na cdrw i slownik sie nie otwiera... Mozecie mi powiedziec w jaki sposob zrobic aby to działalo, jestem poczatkujacy i nie znam sie zbytnio na tym... Z gory dziekuje...
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
A ja mam wersje zabezpieczoną SecuRomem NEW. Dziwne nie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
A może mi to ktoś wytłumaczyć
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Re: PhenoProtect2
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja ci to sobi1 wytlumacze, dobitnie
otoz Clonyxxl to BADZIEWIE!~ ten program kozysta z takiej samej metody testow jaka ty mozesz zastosowac uzywajac tylko exploratora windows... zalosne ejst jak duza popularnosc zyskal tak slaby program jesli ktos potrzebuj PEWNYCH inforamcji o danym tytule - na GCW znajdzie przy kazdym opisie 100% pewna informacji - info od ludzi ktorzy crackowali/lamali/obchodzili dane zabezpieczenie
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Umnie ClonyXXL (najnowsza wersja) pokazywala na płycie niczym nie zabezpieczonej zabezpieczenie Starforce 3.0 (co najciekawsze jak sprawdzałem co kontroluje za pomoca bus Hound to okazało się że czytał tylko wpis w TOC i nic pozatym.
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
A teraz ja Ci to, Sid, dobitnie wytlumacze (z pewna niesmialoscia taka, oczywiscie...). XXL jest popularny, bo uroczo zwalnia od myslenia. Szybko, latwo i jak widac nieskutecznie. Sam jestem leniwy i chcialbym miec rzetelnego skanera. Pozdrawiam^_^
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
na GCW znajdzie przy kazdym opisie 100% pewna informacji ??
Co to jest GCW i w jaki sposob wy rozpoznajecie zabezpieczenia?? Czy najpier powinienem poczytac o tym duzo i zabrac sie do ręcznej zabawy??
|
|
#10 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() |
i info z GCW jest w 99% zetelne - czasem jest wtopa bo zaloga crackowala inna wersje gry - ale nie mialem jeszcze takeigo przyapdku
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
szkoda ze to tylko o grach ;]
|
|
#13 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie do konca...:chytry:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Cytat:
Otoz nie zawsze wersja angielska jest zabezpieczona tym samym sposobem co polska! Nie wiem czym jest to spowodowane (niewazne zreszta), ale kilka polskich wersji znanych gierek jest tak samo niekopiowalna tak ich anglojezyczne odpowiedniki. Bywalo, ze przegrana przeze mnie giera, ktora miala byc zabezpieczona teoretycznie - bo pewnie wkrotce ktos cos wymysli bez Twinpeak'owania - NIEKOPIOWALNYM (w/g GCW ofcoz) Securomem 4.8x u mnie lazila po normalnym kopiowaniu Clonem przy ustawieniach dla gier niezabezpieczonych... Dziwne, ale prawdziwe! Pozdrowka!
Ostatnio zmieniany przez adamzet : 23.02.2003 o godz. 12:42 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
widze ze nie czytals posta 3 pietra wyzej w ktorym zwracam uwage na to ze crackowac mozna kilka wersji gier
|
![]() |
|
|