![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.07.2005
![]() |
SH3 i MoH PA
Zapytam delikatnie i bez opisywania tematu zeby nie wku.... moderatora
Gdyby juz ktos mial obraz w iso dvd Silent Hunter 3 i MoH Pacific Assault sciagniete np z Osloskopa (obrazy dzialaja podobno) to czym by to wypalił? Prosze o konkrety i sory za upierdliwosc ale zalezy mi na tych informacjach. Do tej pory bylo kilku medrców, ale pływali daleko od brzegu. Bracia, oswiecienia pragne
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najprosciej:
Alcoholem. Bierze bez problemu. Sprawdzone osobiscie. (w celach edukacyjnych )Moze byc i Nero. Moze byc kazdy inny program rozpoznajacy ISO. Rzecz w tym, ze na tych obrazach nie ma juz zabezpieczen. Zostaly wyciete podczas zrzucania obrazu - istota ew. problemu, moze byc twoja nagrywarak, jak masz jakis badziew, to te resztki zabezpieczen pozostale w obrazie, moze jej robic ![]() A tak swobodnym ruchem ...............zawodowca
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Czy ktos juz tego nie zablokowal raz, bo obraz byl SCIAGNIETY z sieci?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
widzisz yahol, problem w tym ze wypalalem alkoholem i nero i byla kicha, instalator sie nie uruchamia. Podpinanie pod daemona i alcohol daje identyczny efekt. A moja spawarka to NEC 3540A. Za cienka?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
![]() Byc moze jojczy sie o karte graficzna?! Potrzeba 128/128MB na dzien dobry!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
W obu grach komunikat jest taki "setup.exe nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32". Jeli chodzi o grafike to ma GF6600 z 256 mega na pokladzie wiec spoko. Mam rozumiec ze moja spawara jest wystarczajaco dobra zeby dawac sobie z tym rade?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Głupi Yasio
Jaki system?
Czy masz juz nowy instalator MS? (moze to o to chodzi? MS jakis czas temu wypuscil nowy instalator, moze to wlasnie jego brak!) Masz wszystkie laty pod ew. XP? Jak nie szukaj na stronach MS -instalator- ciezko znalesc, ale jest. Albo na stronach pokrewnych.
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mam XP Pro z SP2. A ten instalator to cholera wie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
Wlasnie wyczytalem ze z SP2 dostarczany jest instalator w wersji 3.0, wiec ja go mam, a nowszego chyba nie ma. Czyli ciągle diabli wiedza w czym problem z tymi obrazami
|
|
|
|
|
#10 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
a po zamontowaniu obrazów pod wirtualny napęd, instalują się gierki