![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam serdecznie
![]() Może mnie ktoś oświecić jak zrobić kopię gry XIII? Sprawdzam na MakeAbackup.com jakie jest zabezpieczenie ... Dowiaduje się że jakiś TAGES (co to za cudo?!), wiec w najnowszym Alcoholerze ustawiam TAGES i odpalam Alcohol, z wybranym profilem zaczynam robić obraz płyty i tak gdzies przy 70% wywala błędne sektory i koniec ![]() Alcohol wyswietla informacje ze obraz nie zostal dokonczony i czy skasować pliki ... Może mnie ktos oswiecic jakie XIII ma zabezpieczenie, albo co robie zle ... bo juz mnie krew zalewa ... chlip, chlip ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Tages jest zabezpieczeniem opartym na fizycznej strukturze nosnika. Baaardzo trudne do obejscia. Robi sie to podobnie do securoma 4,8. Jezeli alcohol nie umie zrobic obrazu (dlaczego?) sprobuj Blindwrite, a najlepiej zrob obraz byle czym i poslodz
A swoja droga tyle czasu na forum i nie czytales n.p. FAQ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Ehhhhhhh ...
Wlasnie nie wiem dlaczego przy tym profilu (tages) wywala mi błąd sektora i konczy tworzenie obrazu w jakichś 70% ![]() Czytalem FAQ, ale "tagesowania" nie widzialem ![]() POMÓŻCIE, co robić ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Poszukaj w necie patcha lub zrób iso i nie cackaj się i wlep co trzeba
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
[QUOTE=Beerra]Tages jest zabezpieczeniem opartym na fizycznej strukturze nosnika. Baaardzo trudne do obejscia. Robi sie to podobnie do securoma 4,8.
Nie wprowadzaj w bład ludzi. Zabezpieczenie tages w cale nie wykorzytuje własciwosci nosnika. poprostu jest sygnatura tak umieszczona ze nie mozna ja skopiowac. polega na tym ze naed kilka razy odczytuje sektory i otrzymuje rózne wyniki - mowie na podstaiwe moto racer 3 - tam był tages. tylko ze przy zabezpieczeniu tages nie powinno wywalic zadnych błedów (płyta sie kopiowała bez problemu tylok potem zdziwko).
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Faktycznie, przepraszam, akurat czytalem innego posta o starforce i zle mi sie skojazylo
|
![]() |
![]() |
|
|