![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2003
![]() |
problem z kopią Piraci z Karaibów PL
Oto jak sie do tego zabrałem najpierw ClonyXXL(wykrył na cd1 safedisc 2 a na cd2 nic) , pozniej Profiler i na koncu zrobiłem obraz CloneCD uzywajac profilu z Profilera. Teraz chciałem nagrać i za kazdym razem jak wybiore w clonecd utworzony profil i zaczynam nagrywanie to mi sie komp wyłącza. Co jest? Co to za zabezpieczenie?
Moja nagrywarka to LG 8160B a system to Windows XP Ostatnio zmieniany przez tomboy : 09.02.2004 o godz. 18:05 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Bywalec
Data rejestracji: 27.02.2002
![]() |
Cytat:
To było obok Twojego postu... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Słabo sie orientuje w zabezpieczeniach płyt
![]() Czyli to zabezpieczenie to safedisc 2.9? Jak to sprawdzić bo profiler pokazuje tylko 2, wiec myslalem ze da rade przez clonecd. gra działa z obrazu w emulatorze wiec chyba obraz jest dobrze zrobiony. Teraz tylko nagrać. Mam już alcoholera i alcohola 120%. Jakie zrobić ustawienia zeby nagrało płyte. P.S. Nadal nie wiem czemu niby restartuje mi sie komputer podczas próby nagrania przez clonecd. |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
P.S jeśli to nowy CLoneCD np. ver.4.3.1.9 ....to częstym objawem restartów systemu może być "piracki" klucz. (Zmień na inny).
![]()
#5 |
Nowy na forum
![]() |
tak to nowy clonecd. Nagralem plytke alcoholem, ale niestety chyba cos zle bo nie odpala sie pozniej gra? Pokazuje sie komunikat ze wystąpił problem z aplikacja i zostanie ona zamknięta
![]() Update: Chciałem uzyć safedisc cleanera na pliku gry i wyświetliło mi się że to wersja 2.90.040. Ciekawe czemu Clonyxxl tego nie wykrył (pokazał v2)? Bede próbował nagrać to Alcoholem, jak macie jakies wskazówki to byłbym wdzięczny za nie. Ostatnio zmieniany przez tomboy : 10.02.2004 o godz. 20:55 |
![]() |
![]() |
|
|