Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.03.2003, 19:04   #1
Shrek
Bywalec ???

Data rejestracji: 20.02.2002
Shrek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nowy Diskjuggler a securom new

Diskjuggler and Securerom new defeated
Right I will get straight to the point, I made a full working backup of Unreal 2 and it works perfect. The protection is on the Playdisk as it validates this disk and if it doesn't find what it needs then it stops.

I bypassed all this with Diskjuggler and used a CDRW too try it out and it works in all 4 cdroms. Plex x40 reader & Plex x12 SCSI versions, Pioneer A05 Reader and liteon x52.

Choose the option copy CDs and DVDs from the same burner, in my case I used the new liteon. Then tick the following 2 settings in the advanced section.

1. sub R-W(CD+G) The sub bit does't show but it means the same thing as sub PQ is there but only listed as PQ. Just wanted too make it clear, and save any confusion.

2. Ignore read errors

3. I read the cd at x24 and burnt the image at x16 only.

Diskjuggler reported at the end of the read it had an unrecoverable read error, but burnt back ok. I reinstalled the game and when it does the check on the Play Disk it flys through and the game fires up immediately.

Hope this is of help too all the members

Greets from The One and Only Diplomat

Helping others is my chosen path.

Niestety nie znam angielskiego ale czyżby można było skopiować nowego securoma ?
Shrek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.03.2003, 20:38   #2
julek
Bywalec

Data rejestracji: 13.02.2002
julek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Diskjuggler i Securerom nowe pokonały
Dobrze I dostanę się prosto do rzeczy, I zrobiłem pełną roboczą kopię zapasową Unreal 2 i to pracuje doskonały. Ochrona jest na Playdisk jako to uprawomocnia ten dysk i, jeśli to nie znajduje co to potrzebuje wtedy to zatrzymuje się.

Obszedłem to wszystko z Diskjuggler i użyłem CDRW zbyt wypróbować to i to pracuje w wszystkim 4 cdroms. Plex x40 czytelnik & Plex x12 SCSI wersje, Pioneer A05 Reader i liteon x52.

Wybierz kopię opcji CDs i DVDs od tego samego palnika, w moim przypadku I użyłem nowego liteon. Wtedy odznacz iść za 2 ustawieniami w zaawansowanej sekcji.

1. łódź podwodna R - W(CD + G) pokaz does't kawałka łodzi podwodnej ale to znaczy tę samą rzecz jako łódź podwodna, którą PQ jest tam ale tylko wylistować jako PQ. Tylko chciał zbyt zrobić to przejaśnia się i uratować jakieś zakłopotanie.

2. Ignore przeczytane błędy

3. I czytanie cd w x24 i spalony obraz w x16 tylko.

Diskjuggler zgłosił się na końcu czytać tego miało nie do odzyskania błędu czytania, ale spalonego ok tylnego. Ponownie zainstalowałem grę i kiedy to robi czek na Disk Play temu flys i chętne ognie w górze natychmiast.

Spodziewaj się, że to są pomocnych zbyt wszyscy członkowie

Pozdrawia od tego i Only Diplomat

Pomagając innym jest moja wybrana ścieżka.

Specjalnie dla ciebie, tekst przetlumaczony (co do wyrazu) English Translatorem. Niektore zdania sa troche bez sensu
julek jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: