![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
![]()
Sciagnelem
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
nie ma takiej mozliwości chyba ze wiesz jak zmodyfkować instalator danej gry
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli kolejne plyty zawieraja kolejne archiwa ponumerowane to warto sprobowac raczej sie uda jesli nie ma zabezpieczen
ja najczescie po prostu nagrywam obrazy - wchodzi kilka gier na jedna plyte, mniej miejsca na polce ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
![]()
A jak by nagrac to na plytke i puzniej odworzyc naped wirualny do kazdej czesci?
Juz sam nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
chcesz instalacje nienadzorowana? w wiekszosci przypadkow bedziesz musial napisac wlasny instalator (co nie zawsze jest mozliwe/latwe, choc czesto prozaiczne)
nie boj sie wielkich slow ![]() ![]() bylo pare razy o tym... hm, mozesz jesli gra nie wymaga instalacji a dziala na kopiowanych plikach (np doom3, wuake i jemu podobne) zrobic to naprawde latwo, jelsi na kolejnych plytach sa kolejne archwia to po prostu wzucas wszystko na jand aplyte... wszystko zalezy od konkretnego przypadku ale zawsze mozesz sie naciac np na takiego Beyond Divinity i nic nie zrobisz... |
![]() |
![]() |
#6 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
przy grach DVD często wystarczy dodać coś do płyty i już nie chce się instalować (choć dodatek to np .txt)
e: no doczytałem nimal i MacGyver! i wszystko tylko instalacja nie z dvd ale to chyba nie problem. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.01.2005 o godz. 22:55 |
![]() |
![]() |
#8 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Tak jak @nimal proponuje nagrac wszytskie obrazy płyt na DVD i podczas instalacji montować je do np Daemon'a...
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Zrobiłem tak
Dzieki za podpowiedzi.Gry *DOOM*REDALERT* doom nagrałem na dvd normalnie całe pliki ,otwieram je DAEMON Tools-em. Redalert 2 cd tez nagrałem na jedna płytke ,ale cd 1 musze kopiowac na dysk i emulowac z dysku.Pozdro....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|