![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
Obrazy Commandos 3 0 jak wypalic?
Hej, mam problem, sciagnalem z netu pliki bin i cue tej gierki, niestety podczas instalacji juz prawie przy samym koncu wyskakuje error
(CRC) wpierw proboje nagrywac na cd-rw wiec plytek nie zmarnowalem, ale w sumie chcialbym to nagrac na cdr zeby zrzucic z dysku - problem w tym jak..przyznam sie bez bicia, ze do tej pory nie mialem zadnego problemu z nagrywaniem w ... NERO! plik cue+bin (ewentualnie ISO) (95% tytulow sciagam z netu) i z zadnym nie mialem takich problemow... ktos cos poradzi? probowalem to nagrac w Alcoholu 120%, z profilem Securom *NEW, ale cos sie skaszanilo i program sie zawiesil ... :/
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
![]() |
ok, poradzilem sobie... obraz plyty trzeciej mial sporo bledow, trzeba bylo sciagnac raz jeszcze
ale juz dziala
|
|
#3 |
|
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
................
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2003
![]() |
Commandos 3
Witam!!!
Też mam problem z Commandos 3. Przy instalacji 96% wyskakuje mi brak jakiegoś pliku i żąda pliku data5.cab na dysku nr 0. Ale takiego pliku CAB nie ma na żadnej z trzech płyt. 3 płyta posiada ostatni plik CAB data4.cab. Plik data4.cab ma długość 260_378_132 B, lecz po kliknięciu na nim nie rozwija się katalog z plikami zawartymi w nim. Mam więc pytanie: Czy to oznacza że data4.cab jest uszkodzony ![]() pgj_szczecin@poczta.fm |
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
nie, oznacza to:
* mozesz miec zle sciagniety obraz plyty z netu * zle wypalony (ja wypalam przez NERO z uzyciem CUE przy predkosciach nie wiekszych niz 16x) * sprawdz plik bin jesli mozesz programem CD mage
![]() |
|
|