![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2004
![]() |
Prośba o pomoc w wykonaniu kopii mapy.
Witam.
Chcialbym wykonac kopie bezpieczenstwa plyty z mapa GPS. Plyta jest zabezpieczona SafeDisc2 tak przynajmniej pokazuja wszystkie programy ktorymi ja przeskanowalem. Mam nagrywarke DVD Teac DV W 58G (obsluguje korekcje EFM) ktora niby powinna sobie poradzic z tym zabezpieczeniem ale niestety zadna kopia tej mapy mi nie dziala. Probowalem skopiowac Aloholem i CloneCd wykozystujac Alcoholer i ClonyXXL oraz profiler ale nic to nie pomaga.Moze musze kupic jakas inna nagrywarke,lub cos zle robie. Za wszelkie sugestie dziekuje |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
sprawdź swojego priva i napisz czy coś dziala
![]() POZDRO |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Jeśli to SafeDisc 2.0 to
nagrywarka z poprawną 100% korekcją EFM ..skopiuje to bez problemu nawet i w Nero.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 08.06.2004 o godz. 21:20 |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2004
![]() |
Wszystkie programy sprawdzajace jakie mam pokazuja ze płyta jest zabezpieczona safedisc v2 .Na niemieckich grupach przeczytalem ze plyta jest w safedisc v3.1.
Wic juz nic nie wiem ![]() Płyta ma dzialac w samochodzie nie w komputerze! |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
sprawdź ARayScanner-em on powinien wykryć dobrze i wtedy przegrywaj to alcoholem albo Blindwritem 5, Nerem jak napisał Maciej ja bym sie za to raczej nie zabierał bo nawet obrazu nie zrobi.
|
|