![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
![]()
Jakim programem mogę zabezpieczyć moją płytkę z programem tak aby nikt tej płyty nie mógł przegrać.Proszę o linki z takimi programami.I czy w ogóle jest taka możliwośc żeby samemu zakodować swoją płytę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Przy pomocy WinOnCD 6 PE możesz zahasłować wszystkie pliki na swojej płycie. Można również zahasłować nazwy plików. Płytę można oczywiście przegrać bez problemu, ale nie odczytasz z niej nic.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Jak zabezpieczyć płytę przed dalszym jej skopiowaniem ????
Mam wielką prośbę(pomocy). Jak zabezpieczyć płytę z programem aby nie dało się już jej przegrać(przynajmniej w takim stopniu zakodować,zablokować aby nie poradził sobie z tym kodem początkujący komputerzysta) ale dało się ten program bez problemu zainstalować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
może ten artykuł ci pomoże
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Pomoc
Dzięki.Ten artykuł mi bardzo pomógł.A zna ktoś może link z crackiem do programu safelock 0.99.20
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
eh... chcesz jechac na safelocku? to powiem ci ze 90% poczatkowcyh komputerzystow majac clona i alkohola sobie z tym poradzi - a jak sie wkurza ze dajesz im trefny towar... to jzu twoje
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Pomoc
To jakim programem mogę się posłużyć skoro począykowi komputerzyści poradzą sobie z safelock`iem no i gdzie go dostanę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jak slysze ze jest 100% nie do skopiowania to mi sie zbiera na smiech - sorry.. ale tak jest.. nie zalezy mi na kopiowaniu twojego zabezpieczenia.. tak jak nie zalezy mi na kopiowaniu nowego cudownego securoma, k2a, cactusa i tak dalej - kazdy z nich jest 100% niekopiowalny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdybym mial czas na raozrywke to moze bym sie pobawil - cracknal to jeszcze tak dla jaj - ale studia sa ciekawsze i fajniejsze (zreszta nowego safelcka zassam - mam agenta ktory przecial poprzednie wersje - zobaczymy co zrobi z ta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|