Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Przewodnik: Kopiowanie StarForce 3.4-3.6 oraz 3.7 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/przewodnik-kopiowanie-starforce-3-4-3-6-oraz-3-7-a-61003/)

PenetratoR 12.02.2006 13:34

na wstępie sorki za posta pod postem chociaż i tak nikt tego nie czyta...
I ponownie najgorsze zagraniczne forum okazało się lepsze od najlepszego polskiego

był DOKŁADNY opisik i już gram w pop ttt przy użyciu sfcopy 2.0 i zwykłej płytki cdrw verbatima
swoją drogą- fajna technika :-)
:cool:

Dr4goNPL 12.02.2006 15:15

Czy ja wiem... cieszmy się, że w ogóle jakieś polskie forum opisuje(w miarę dokładnie) obejście SF...

molton 12.02.2006 23:54

oczywiście gra to było przezemnie źle napisane!!!! ale pomocy co ja moge zrobić jak cd keya nie mam??

molton 12.02.2006 23:55

Cytat:

Napisany przez PenetratoR
na wstępie sorki za posta pod postem chociaż i tak nikt tego nie czyta...
I ponownie najgorsze zagraniczne forum okazało się lepsze od najlepszego polskiego

był DOKŁADNY opisik i już gram w pop ttt przy użyciu sfcopy 2.0 i zwykłej płytki cdrw verbatima
swoją drogą- fajna technika :-)
:cool:

czy mozesz napisać jakie to forum-jaki link???

molton 13.02.2006 00:05

sory ze post pod postem ale..... MAM jeszcze jeden problem nawet jesli nie wpisuje cd keya to pojawia sie komunikmat "ERROR IN CONFIG FILE, parameter:SEKTOR NUM and correct_spr in 1st area pomóżcie!!!!

PenetratoR 13.02.2006 09:10

Cytat:

Napisany przez molton
czy mozesz napisać jakie to forum-jaki link???

To forum club cdfreaks --> http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=160425

ta metoda działa i przynajmniej jest napisane co robić, a nie tak jak tu- zrób tak albo tak i i tak nie zadziała!
Śmieszne!
Tam ludzie przynajmniej wiedzą co robić z płytami...
:bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

molton 13.02.2006 12:20

nikt mi nie pomoze???????? prosze penetrator przeciez w tamtym forum jest dokładnie to samo co na cdrinfo.pl !!!

PenetratoR 13.02.2006 13:29

Cytat:

Napisany przez molton
nikt mi nie pomoze???????? prosze penetrator przeciez w tamtym forum jest dokładnie to samo co na cdrinfo.pl !!!

Co ty piszesz???????
Tam jest pełen opis!!!!
Krok po kroku, a nie tak jak tutaj- ""skąd wziąć 3. i 4. linijkę pliku configa
blablablabla... ojej, jednak niedziała.. sorki ""
Wystarczy tylko kumać podstawy anglika albo ruszyć dupę i poszukać tłumacza w necie i to tyle!!!!!!!!!!

Wszystko działa, a z informacji z tego 'forum' nawet pliku cfg nie zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Z czym masz problem????
:bicz:

Ghost_mode 13.02.2006 17:25

Cytat:

wszystko fajnie... walicie jakimiś głupimi pojęciami a nikt jak do tej pory nie napisał co zrobić z tym plikiem cfg (posiadam) i programem sfcopy !!!!!!!!!!
z jakiej wersji skorzystać???
2.0??
3.0???
i JAK skorzystać???????
wiem że walnąć coś z wiersza polecenia ale co i jak??????????????

skoro zaczynacie to może skończycie??
co z tego w ogóle powstanie???????
słodzik?? czy jakiś plik który umożliwi odpalenie gry???????
może coś więcej, a nie??????????

na kilka dni wyjechać i takie zamieszanie na forum :)
SFCOPY 2.0 do StarForce 3.4-3.6
SFCOPY 3.0 do StarForce 3.7
a jak skorzystać - przeczytaj pierwszy post tego tematu a będziesz miał link do polskiego artykułu.
Analfabetyzm wtórny tak przeraził innych forumowiczów, iż poprosili mnie abym zrobił z Tobą porządek.
Cytat:

ta metoda działa i przynajmniej jest napisane co robić, a nie tak jak tu- zrób tak albo tak i i tak nie zadziała!
Śmieszne!
Tam ludzie przynajmniej wiedzą co robić z płytami...

Może tam zostaniesz doceniony ||
Cytat:

Tam jest pełen opis!!!!
Krok po kroku, a nie tak jak tutaj- ""skąd wziąć 3. i 4. linijkę pliku configa
blablablabla... ojej, jednak niedziała.. sorki ""
Wystarczy tylko kumać podstawy anglika albo ruszyć dupę i poszukać tłumacza w necie i to tyle!!!!!!!!!!

Wszystko działa, a z informacji z tego 'forum' nawet pliku cfg nie zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, iż zmienisz swoje postępowanie i konstruktywnie będziesz działał na forum... za zaśmiecanie forum nie ma nagród. :cool:

PenetratoR 13.02.2006 18:45

łoł :niepow:
Tego to nie widziałem :-]
Znaczy widziałem, że jest tam coś pod tym linkiem ale myślałem, że to, co było wstępem to cały artykuł :wsciekly:
Ehh
W każdym razie podałem linka do tego, z czego zerznęliście info i tłumaczyliście na polski dla tłumoków, którzy nie potrafią czytać po angielsq!!!
Ale poza tym jest ok...

Mich@ł 13.02.2006 19:05

@PenetratoR nie oceniaj ludzi po tym czy umieją czytaj po angielsku :P Równie dobrze mogę powiedzieć, że jak Ty nie umiesz po Chińsku to jesteś "tłumokiem"

Przypominasz zachowaniem i avatarem gościa, który już dostał Bana. :D

PenetratoR 13.02.2006 20:24

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
@PenetratoR nie oceniaj ludzi po tym czy umieją czytaj po angielsku :P Równie dobrze mogę powiedzieć, że jak Ty nie umiesz po Chińsku to jesteś "tłumokiem"

Przypominasz zachowaniem i avatarem gościa, który już dostał Bana. :D

Masz dowody, że Chupacabra to ja???
:-]
:nie:
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... zresztą nowa skrzynka mailowa to 2 minuty...
bułahahahahahaaa!!!
||

Mich@ł 13.02.2006 20:31

Cytat:

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... zresztą nowa skrzynka mailowa to 2 minuty...
bułahahahahahaaa!!!
||

A skąd wiesz o kogo mi chodziło? Sam siebie zdradziłeś :P A ja nawet nie powiedziałem, że to Ty jesteś osobą, której zbanowano poprzednie konto.
Dowodów nie mam, jednak Administracja tego Forum może potwierdzić lub zaprzeczyć moje przypuszczenia :D
Na tym koniec offtopu :P

PenetratoR 13.02.2006 22:34

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
A skąd wiesz o kogo mi chodziło? Sam siebie zdradziłeś :P A ja nawet nie powiedziałem, że to Ty jesteś osobą, której zbanowano poprzednie konto.
Dowodów nie mam, jednak Administracja tego Forum może potwierdzić lub zaprzeczyć moje przypuszczenia :D
Na tym koniec offtopu :P

Nie zdradziłem się tylko po prostu napisałem...
Nie mam inteligencji kubka kisielu spoko :-] :bicz:

Bartez 13.02.2006 22:42

Cytat:

bułahahahahahaaa!!!
||

Ja mam. Dziękujemy za udział i nie zapraszamy ponownie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56.