![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2004
![]() |
w nfo zalecaja wypalanie na plytach dobrej jakosci... moze dlatego nie mogles pograc dluzej
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
hej,
w necie krąży plotka że aby ominąć StarForca trzeba wyłączyć cd-romy i inne te urządzenia fizyczne do odtwarzania płyt w Biosie, i za pomocą Daemon tools załadować mały obrazek, dzieki ktoremu gra sie odpali. Wielu osobom to pomagało. Ja zassałem właśnie Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO i sporo się nad tym męczyłem, ale za każdym razem wyskakuje że trzeba włożyć cd do innego napędu... tu macie linka do strony na forum NFOrce.nl gdzie napisane jest jak to zrobić http://www.nforce.nl/forum/viewtopic...=asc&start=240 właśnie ja mam problem z tym wyłączeniem cd-roma i burnera z Biosu, może ktoś bardziej doświatczony rozwikła tą zagadkę :/ bardzo mi na tym zależy gdyż Soldiersy zasysałem 56h... |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.08.2004
![]() |
witam
po pierwsze, wielkie ukłony w strone ognistego (thx dude!) gra działa! posiadam wersje alcohole clone, wypalilem 1cd tak jak nfo, 2cd z deamona, po instalacji wylacz kompa, odlacz wszystkie kabelki ide od cdrw/dvdrw, poprostu niech zostanie tylko hdd zalacz kompa, sciagnij to http://www5.eastgame.net/attachment/...17_4234368.zip a nastepnie wsadz to do deamona, zalacz gre ![]() ![]() SF3 złamane?! juz jestem chory, nocka nie moja ![]() Ostatnio zmieniany przez riv : 07.08.2004 o godz. 22:23 |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
ej a nie wiecie czasem jak wyłączyć ten kanał IDE spod AMIbiosu??
|
![]() |
![]() |
|
|