![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2005
![]() |
Splinter cell chaos theory
Witam!
Sciagnołem sobie Splinter_Cell_Chaos_Theory_pour_PC_par_Snake z torrenta Wszystko ładnie jest to obraz płyty Dvd.Wszystko ładnie sie zainstalowało az do uruchomienia gry.Uruchamiam gre a tu mi wyskakuje zeby podac seriala no to ja znalazłem jakiegos i wpisałem.Pózniej pisze Weryfikacja płyty.Nastepnie wyskakuje mi komunikat ze cd-key nie pasuje do płyty Pomocy |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.06.2004
![]() |
Z tym splinter cellem to sie już niezły dym robi. Dobrych cukierków nie ma do niego. Pozostaje nam tylko czekać...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2005
![]() |
Dobrze, że mnie jakoś odciągnęło, od sciągnięcia tej wersji
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2002
![]() |
Jeszcze nic nie wymyslono w tej kwestii ?
Czy myk z Second Sign nie dziala ?
#5 |
Bywalec
![]() |
Na pewnym niemieckim forum jest napisane, że SCCT ver. od Snake chodzi bezproblemu nagrywana na koniecznie +RW (najlepiej Memorex) na normalnym profilu (Alkohol 120%) prędkość 2,4x. Zobaczcie czy to działa!!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2002
![]() |
Dziwie sie czemu teraz 100% produktow nie zabezpieczaja SF ?
Nie zebym narzekal ale jednak ciekawi mnie to.
#12 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Podejrzewam, że część wydawców nie chce ryzykować, ale UBI ma tym zabezpieczac wszystkie gry. Moim zdaniem zrezygnują najdalej za pół roku albo pieciokrotnie powiększą dział SUPPORT i prawny, bo będą pozwy jak się ludziom kompy wykrzaczą. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
![]()
no cekawi mnie to
![]() ale mam nadzieje ze juz niedlugo pojawi sie dzialajacy cukierek ![]() pozdro 8 )
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Wiecie co, tez liczylem ze jakos nie dlugo pojawi sie cukierek, ale w koncu zrezygnowalem i pomyslalem ile mozna kra*c. Wiec poszedlem do empiku i stalem sie szczesliwym nabywca w/w gierki. A do tego spotkla mnie mala przyjemnosc, mianowice cena wynosila 79,90 zamiast 99,90
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2005
![]() |
splinter cell chaos theory
tez nie potrafie uruchomic splintera chociaz jak to zrobic to mniej wiecej sie dowiedziałem:
1. Instalacja gry 2. Instalacja programu Alcochol 120% lub Demon Tools(najlepiej najnowsza wersja) 3. Zamontowanie obrazu z cracka -plik o nazwie SCCT.MDS 4. Uruchom program StarFuck. 5. W starfucku zaznaczamy ostatnie zabezpieczenie starforce 3.4.63.2 i klikamy patch blacklist 6. Później klikamy ikonkę Enable CDroms 7. Wyłączamy starfucka odpalamy grę z ikony na pulpicie wpisujemy serial trwa weryfikacja. 8. Komp prosi o zrestartowanie (restartujemy) i po restarcie cieszymy się grą. czy komus ta metoda działa?a jesli zna inny sposób obejscia starforce'a to niech napisze |
![]() |
![]() |
|
|