![]() |
Bo nie instalowałeś !
Musisz kliknąć prawym na Moim komputerze>właściwości>zakładka sprzęt> menadżer urządzeń>stacje dysków. Rozwiń liste krzyżykiem ,kliknij prawym na swoim napędzie fizycznym i daj odinstaluj |
dobra dzięki:):):):)Zaraz spróbuje odpalić The Suffering ties that bind......
|
No i zrobiłem to na Sufferingu wszystko tak jak było opisane i jak chce go odpalić to wyskakuje loading gry(niby wszystko ok)ale po chwili znika,i nic,gra się nie uruchamia.
Może ktoś to robił na Sufferingu????? |
LG DVD+/-RW GSA-4167B - gdy wylaczam tez to nie bardzo pomaga.
|
mam pytanie odnośnie gry kameleon
Prubowałem już wszystkiego i nie przechodzi weryfikacji płyty ,obraz zamontoiwany w daemonie (najnowszym) , prubuje ze skrutu od starfucka i też nic , co dziwne Splinter cell chaos theory ,i toca 3 chodzi bez problemu Mam oryginał "kameleona" i nie wiem czy przypadkiem problem nie tkwi w zlym obrazie cd 1 , choć też prubowalem już kilka zrobić i dalej to samo nagrywarka nec 3520 |
Cytat:
Poza tym, może rzeczywiście zrobiłeś zły obraz - spróbuj skorzystać z innego pliku mds. |
Ehh jest przeciez prostszy sposob na zmiane hierarchii napedow. Wystarczy w Partition Magic zmienic nazwy (literki) napedow i masz to samo bez odinstalowywania :)
|
Cytat:
|
Znalazłem dziś coś takiego:
http://www.nforce.nl/index.php?switc...wnfo&id=103910 Poniekad działa to tak: "Łatwy sposób do obejścia naszgo kochanego zabezpieczenia jakim jest SrarForce!!! Opis, który pomoże wam jak zrobić grę, aby chodziła jak to się mówi "bez płyty": - po pierwsze instalujemy grę zabezpieczoną StarForcem - po drugie zamykamy wszystkie inne chodzące aplikacje - po trzecie rozpakowujemy do jednego folderu plik rld-sfrt.rar - po czwarte wchodzimy do folderu bin_log i naciskamy dwukrotnie myszką na plik sf3_reg.cmd - po piąte z tego samego folderu kopiujemy dwa pliki: sf3.dll i sf3_ext.dll i wklejamy je do folderu z zainstalowaną grą (tam gdzie znajduje się plik exe gry) - po szóste restartujemy kompa i cieszymy sie grą odpalaną bez żadnych kombinacji z odpinaniem napędów." Sam dopiero sprawdze to wieczorem ale moze faktycznie to juz koniec starforca :) |
A wiesz co to reverse engineering?
|
Cytat:
|
Cytat:
Do zmiany literek wystarczy sama WINDOZA. Panel sterowania->wydajność i konserwacja->Narzędzia administracyjne->Zarządzanie komputerem->Zarządzanie dyskami + klikamy prawym na napęd/partycję i wybieramy jakąkolwiek wolną literę. http://micek.no-ip.com/~jastrzab/scr...na_literek.png Pozdro... |
Cytat:
|
Suchy - No i w zasadzie masz racje :) WinZgroza starczy.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |