![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#181 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2005
![]() |
jesteś bardzo mi pomocny downloads ale jeszcze powiedz co to jest to słodzenie albo nepe/przejściówka bo jestem w tym zielony
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez rompelek14 : 25.07.2005 o godz. 17:35 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#182 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
W skrócie-możesz uruchomić grę jeżeli masz napęd optyczny podłączony przez port USB (ew FireWire czy dodatkowy kontroler IDE na PCI) czyli albo masz zewnetrzną nagrywarkę albo kupujesz przejściówkę USB->IDE za 50PLN.
Słodzik to jest to "coś" co czasem mozesz dostać razem z obrazem. Tylko bez całowania... ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2005
![]() |
dzięki ale chyba z żadnym obrazem nie było " słodzika " bo i tak nie działa :-). Ale całusa obiecałem
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
USb
Mam naped na Usb walsciwie przejscowke chce zagrac w gre kozacy 2 i SCCT . Co mam poczac ?
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#186 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2004
![]() |
SCCT a IDE-USB
Cze downloads.
Swego czasu pisałem do Ciebie na priv. Było to jakiś miesiąc temu. Pytałem, czy Miałeś okazję wypróbować metodę z zewnętrznym napędem USB. Odpowiedziałeś, że za jakiś miesiąc spróbujesz. W związku z tym ponawiam pytanie. Czy udało Ci się odpalić SCCT w/w metodą ? |
![]() |
![]() |
#187 |
Wymiatacz
![]() |
@lajosz
![]() ![]() Czekam na nowa serie LiteONów. A nawet nie mogę nic zainstalować... Zresztą dyski/pen drive na USB tez mi nie działają- bo miałem uszkodzona kośc RAM jak robiłem reinstalkę i sterowniki dotarły na HDD uszkodzone. A przeinstalować nie mogę... Ale rozważałem zmianę metody USB na metodę dodatkowego kontrolera. Mozna kupić kontroler na PCI- za 50PLN zwykły a za 75PLN z RAIDem. No i podłaczyc sobie napęd to jedno ale mozna tez dodatkowo skorzystać z RAIDA (bo ja akurat na płycie nie mam). Jest tylko jedno ale- formalnie maja na tym działac urządzenia ATAPI a nie działają- przynajmniej tak wynika z opisów klientów. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=602 Jak tylko sie doczekam nowego LiteONa i bedzie porządny to kupię i idziemy w tan. Możesz też poczekac na nowe Daemon Tools- będa miały wirtualny napęd na IDE (a nie jak do tej pory na SCSI)- nie wiem jak to zrobili ale zrobili. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#188 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
właśnie DT4 jest testowana w/g autorów ma pełne wsparcie dla SF kurcze sam jestem tego ciekaw, ciekawi mnie kiedy to samo bedzie w A120% ( moze w wersji 2.0 ? )
a najlepiej prezentuje się wersja DT4 Pro
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#189 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.08.2005
![]() |
Niestety, nie działa mi opcja Disable cd w programie starforce mightmare. Co zrobić, aby działała??
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#191 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.08.2005
![]() |
czy ktos zlamal star force?
mam mini image, i star fuck i gra dalej pokazuje ze nie ma plyty!! ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ |
![]() |
![]() |
#192 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
powiem tak gra Sacred Podziemia czyli w wersji polskiej jest zabezpieczona "StarForce 3.4.77.00" 10 sierpnia wyszedl dodatek na ktorym byl ***** ***** dziala
|
![]() |
![]() |
#193 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
USB (i ign.com)
mam przejscowke na usb . chce popykac w gre ze sf co mam poczac? . a i jeszcze 1 , gdy przegladalem ign.com zobaczylem ze jest do zassania SC CT w specjalnej ofercie. Jak to mozliwe? czyzby tam gra byla bez sf?
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |