![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.07.2004
![]() |
skad sciagne ten wspanialy programik StarFuck ?
![]() Pozrdo |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.03.2005
![]() |
Witam,
Nie wiem, czy powinienem to tu pisac, bo to troche offtopic, ale co i tam. No wiec mialem problem ze StarForcem w medieval lords, ale znalazlem ten sam opis co esem (chyba nie musze cytowac wystarczy sie rozejrzec). Zrobilem wszystko (przynajmniej tak mi sie wydaje) jak wyżej, ale z menedzera urzadzen zniknal 'plug and play BIOS extention'. Ja glupi myslalem ze problem rozwiaze przeinstalowanie alcohola, ale przy ponownej instalacji wyskakuje error a potem Pozdro |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2005
![]() |
Witam
Mam malutki problem z gra Toca Race Driver 2. Jest zabezpieczona star force 3 i jak ktos napisal da sie to obejsc jak na razie tylko starfuck'iem. Tylko ze, wszystkie wersje jakie sa dostepne do sciagniecia dzialaja na OS microsoftu nowszych od windowsa 2k. Niestety nie moge sobie xp-ka zainstalowac bo mam juz win 98 polaczonego z red hat'em i trzeciego os juz nie wgram. Nie wiecie moze czy istnieje jakies obejscie star forca dzialajace na win 98
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moge sie mylic, ale logika podpowiada mi ze StarForce Nightmare jak i leciwy juz StarFuck nie beda dzialac na systemach starszych od Windows 2000. Powod? W systemach opartych na linii 9x w menedzerze urzadzen w ogole nie istniala opcja wylaczenia napedu optycznego w profilu systemowym. Skoro sam system nie dopuszcza takiej opcji jak moze uczynic to program ktory jedyne co robi to modyfikuje czesc systemu (menedzer urzadzen) korzystajac z systemowych API. W skrocie - bez Win2K/XP/2003 nie uruchomisz SFN/SF :-(...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2005
![]() |
Plis, nic z tego nie rozumiem, co tu piszecie
plis powiedzcie co mam zrobic i co potrzebuje zeby zagrac w track manie... prosze wyjasnijcie mnie co potzrebuje iu co musze zrobic, najlepiej w punktach, licze na wasza pomoc
|
|
|
|
|
#7 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
1.Zrobić obraz płyty na odpowiednim profilu w Alcohol 120% 2.wyłączyć kompa i odpiąć tasiemki od wszystkich napędów fizycznych (cd/dvd) 3.zamontować obraz w virtualny napęd alcohola i grać metoda II poszukać c-r-a-c-k-a ^ metody dziają gdy płyta jest zabezpieczona starforce
|
|
|
|
#8 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2004
![]() |
downloads, gdzieś ty już widział starforce 4 i 5?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() |
witam, chce wyłączyć na chwile napędy bo chce zainstalować jakże piekna gre splinter cell chaot theory. próbowałem cos tam starforce nightmar ale wystąpił bład systemu. gra jest bardzo dobrze zabezpieczona wiec prosze o instrukcje obsługi tego programu
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2005
![]() |
O to chodzi ze Starforce nightmare mi dziala wszystko pieknie mozna odlaczyc ( no oprocz wirtuali z winondvd i deamona ale je mozna wylaczyc w men. urzadzen w kontrolerze scsi)
"W systemach opartych na linii 9x w menedzerze urzadzen w ogole nie istniala opcja wylaczenia napedu optycznego" Jak chcesz to zobacz sobie opcje d347prt (u ciebie moze byc inna literka) scsi Controller w menadzerze jak ja wylaczysz wszystkie napedy optyczne i dyski scsci zostana natychmiastowo odlaczone. Ale wracajac do tematu gra nie chce dzialac chociaz widac jest tylko jeden wirtualny naped z mini imagem ToCa race II. Potrzebny jest ten skrot ktory generuje Starfuck ale oczywiscie nie moge tego programu odpalic. Nie wiecie moze czy jest wersja jakiegos podobnego programiku na win 98? |
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2005
![]() |
no a jakim programem sprawdzać zabezpieczenie?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2006
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
23 kwiecień 2005 to był piękny dzień.
Ostatnio zmieniany przez Burt : 13.02.2006 o godz. 04:30 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
mam pytanko, co zrobic gdy juz zrobilem wszystko co bylo do zrobienia, mam patcha, starfucka chyba juz przekombinowalem, probowalem 3 mini imagi i dalej nic. nie mam juz sily... pomozcie!!!
|
|
|
![]() |
|
|