![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
oczywiscie chodzi o toce 2 race driver....
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
czy ktos mi pomoze...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
help!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2005
![]() |
poszukaj słodzika
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() ![]() a cos blizej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2005
![]() |
być może masz polską wersję gry a mini image masz do wersji angielskiej
mam ten sam problem i nigdzie nie moge znaleźć mini image do polskiej wersji jak ktoś ma to niech napisze będę bardzo wdzięczny |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Juz nie mam sily, probowalem juz mini image"i wszystkie jakie znalazlem na necie i dalej to samo - nie znaleziono plyty
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
http://www.megagames.com/cracks/html/c912800_0.htm tu masz link, znajdziesz tam dokładne cukierki
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2005
![]() |
po wejściu na tę stronę tam gdzie niby ma być ten cukiereczek widze to: no ***** entries for this game yet
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
![]() mi tak stronka wygląda |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2004
![]() |
a skąd można ściągnąć tego starfucka
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
nie zrobisz sprawnej kopi gry gdy ma zabezpieczenie StarForce jestes bez szans to tak jak ostatnia z gra Cossacks II ktora ma wlasnie to zabezpieczenie i nikt do dzisiaj nie wykonal sprawnej kopi gry a zadnego sprawnego "cukierka" rowniez niema.
Jedyne wyjscie to naped USB. pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 04.05.2005 o godz. 17:07 |
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Tak pół na pół napisaliście wszystko. Kopie wykonujesz A 120% z właściwym profilem i ananlizą DPM (przedtem musisz usunąć drivery SF, bo analiza nie zadziała). Potem mozesz w to zagrćc tylko z napędu podłaczonego przez USB (np. przejsciówke IDE->USB) ale musisz użyć StarFuck'a lub StarForce Nightmare.
Jak ich potrzebujesz to użyj funkcji szukaj, ktoś tu wrzucił w załaczniku SFu. a SFnight. ma swoją stronę (google) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
Cytat:
witam tak z tym sie zgadzam co napisales ale gra Cossacks II ta metoda niestety nie chodzi, byl nawet patch do tej gry ale rowniez bez rezultatu a na roznych forach ktos cos tam napisze ze gra "ale.. tylko jemu chodzi?" ale zaden z moderatorow tychze forum nie potwierdza tych informacji. pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 04.05.2005 o godz. 18:25 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Technicznie niemożliwe moim zdaniem.
Kozacy są zabezpieczeni SF 3.4.65.11 podczas gdy Splinter Cell Chaos Theory w wersji 1.01 jest zabezpieczony SF 3.4.75.03 a wiec nowszym. Metoda działa także z patchem 1.02 (tez podnosi zabezpieczenie ale nie wiem do jakiego) i z Silent Hunter 3 czyli SF 3.4.71.19. Jest kilka możliwości- po pierwsze SF nie zawsze działa nawet z oryginału (konflikty sprzętowe) po drugie napęd DVD z którego sie gre odpala (ten zewnętrzny) musi nie mieć ustawionego regionu RPC, po trzecie MDS może być niepoprwanie wykonany (nie każdy czytnik robi to dość dokładnie) i w końcu mogły nie zostac wyłączone napędy wirtualne. Mogę sie mylić ale wątpię, żeby metod z USB zablokowali- nie moga wiedzieć czy to napęd czy cos innego a blacklistować USB w całości (tak jak zrobili z SCSI) nie mogą bo ludzie z zainstalowana gra nie beda mogli używać klawiatur i myszy na USB (kiepsko sie gra ![]() Masz tą grę? Podaj jakieś szczegóły albo linki. Ja bez problemu znalazłem posta od kolesia któremu niedziałał oryginał a zadziałała kopia z USB. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|