![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
SF Nigtmare przydatny programik
![]() odpinanie fizyczne też nie - no chyba ze będziesz to robił na włączonym kompie ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Gdzie znaleźć tego StarFuck'a? Dajcie namiary. I pomóżcie w pracy na tym progsie bo niekumaty jestem. Dopiero się uczę!
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Gdzie znależć ten programik STARFuck?? Dajcie jakieś namiary.
Mam Nagrywarę LG GCE-8520B (52x24x52) czy to ma jakąś rolę? |
![]() |
![]() |
#109 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
StarForceNightmare: http://www.project-starfuck.tk/
StarFuck: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...4&postcount=19 EDIT: korekta URL Ostatnio zmieniany przez downloads : 15.06.2005 o godz. 21:40 |
![]() |
![]() |
#110 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2005
![]() |
no i dupa, zrobilem to co kazaliscie- zrobilem w alcoholu obraz (zaznaczylem profil star force) SF nightmare zrobilem disable cd i wszystko ok, zrobilem resa kompa, zamontowalem obraz, wlaczylem gre, a tu i mowi ze nie ma plyty, zebym przelozyl do innego napedu... POMOCY
|
![]() |
![]() |
#111 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() choć moze to ty coś nie tak zrobiłeś ... a działa w wirtualu gdy odepniesz taśmy od wszystkich optycznych (cd/dvd) ?
![]() |
#112 | |
Obserwator
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
Cytat:
Dobrze by bylo jak bys napisal z jaka gra masz problem, bo jezeli ma nowe zabezpieczenie SF od (chyba) 3.4.5 to z virtuala nie pograsz, pozostaje tylko przejsciowka lub naped na USB. Zakladam ze emulacje RMPS w Alcoholu masz wlaczona ?? |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Nowy na forum
![]() |
gra nazywa sie track mania, a tasiemek od napedow nie odlaczalem.
"Zakladam ze emulacje RMPS w Alcoholu masz wlaczona ??" co to znaczy, powiedz dokladniej |
![]() |
![]() |
#114 |
Wymiatacz
![]() |
Zakładka emulacja w menu A 120%- tam włącz "emulacja RMPS" i "ukryj ATIP" o ile nie są zaznaczone.
A tak w ogóle jeżeli to Track Mania Sunrise to ma SF 3.4.71 czyli nie da sie ani z nagrania ani z wirtuala- pozostaje cukierek albo przejściówka IDE->USB. |
![]() |
![]() |
#115 |
Nowy na forum
![]() |
nie, to zwykla track mania nie sunrise
|
![]() |
![]() |
#116 |
Nowy na forum
![]() |
"Blokada napędu nie powiodła się, proszę zgłosić ten błąd do pomocy technicznej"
<- przy robieniu obrazu, w sposob jaki mi kazaliscie ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
Kozacy Złamani??????????
Kurde jak w nich zagrać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wymiatacz
![]() |
@covall- blokada napedu do analizy DPM nie udaje sie gdy masz w systemie zainstalowane sterowniki SF- trzeba usunać grę i na wszelki wypadek przeczyścić system ich narzędziem.
@STARFORCEISSHIT Najpierw to co wyżej- system bez sterowników SF, potem tworzysz obraz (analiza DPM x1), sprawdzasz BWA Builderem 5 (dodatek do BlindWrite) jakość powstałego MDS- jeżeli nie jest na 100% to lepiej ściągnąć z netu (www.copybase.ch). Nagrywasz z profilem i nie za szybko. Odinstalowujesz dla świetego spokoju napedy wirtualne, odłączasz napędy fizycznie za pomocą SFNightmare lub fizycznie napedy IDE. W menu emulacji A 120% zaznaczasz "emulacja RMPS" i "ukryj ATIP". Podłączony napęd USB ponoc nie powinien mieć blokady regionalnej- usuń RPC, jeżeli je masz. Uff, chyba wszystko... |
![]() |
![]() |
#119 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
witam
niestety nie sprawdzily sie informacje ze gra Battlefield 2 bedzie zabezpieczona nowym Starforce 4, gra posiada zabezpieczenie Safedisc 4 (to chyba dobra wiadomosc). Ale nie ludzmy sie Starforce 4 pojawi sie niebawem. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#120 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.06.2005
![]() |
witam
Ja mam taki problem z kozakami, mianowicie zrobilem obraz z płyty, odłaczyłem dyski tak jak powinno być i wszystko gra do momentu gdy wyskakuje prosba o klucz C2_DE_CD1 i mam ten klucz AMHRV-L2CW7-GA54F-D9HF8-P3J68 ale jak wpisuje to pisze ze jest niepoprawny. Czy ma ktos moze jakis klucz do tego ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
|
|