![]() |
Witam! zapewne coś żle robisz-napisz dokładniej po kolei co i jak.Metody marekzi nie próbowałem , u mnie POP2T i RSLockdawn działają normalnie z obrazu,popróbuję jeszcze raz z grą Area 51-StarForce v.5-zobaczę co na to nowy Alcohol i FStarForce;)
|
Witam
Próbuje uruchomic backupa Tension PL za pomocą FStarForce v 3.3, instaluje go, potem montuje obraz, uruchamiam giere, ale nadal niedziala. Moze robie cos nie tak, albo ten sposob nie dziala. Pomozcie Sprobuje jeszcze tym sposobem co mowil marekzi na stronie 1, ale wolalbym FStarForcem to uruchamiac bo prosciej. z gory dzieki |
To tak jak ja.
|
Widziałem na gry-online. W sumie gra nie dla mnie! lubię horrory ale gdzie się strzela a nie myśli , dlatego też nie grałem w żadną część Sillent Hill.
|
Tension, czyli europejski tytuł rosyjskiej gry "Turgor" (nie piszę cyrylicą, bo zapewne ten edytor tekstu jej "nie lubi").
Pokukaj na google - niezwykły rodzaj gry typu "survival horror", z mrocznym, mocno erotycznym klimatem, elementami poetyckimi i świetną muzyką. Są w niej też elementy gry akcji - walczysz malując symbole. Jednym słowem - gra niezwykła i wciagajaca, ale niektórych moze odrzucic już na początku. Obraz płyty 4,37 GB ze zmodyfikowanym .mds, trzeba odpalać z płytą w napędzie i obrazem w wirtualu - jak w moim opisie na pierwszej stronie. Gra trudna, zwłaszcza, że brak poradnika (dołączanego do gry, obok tomiku poezji, w wydaniu oficjalnym) |
Witam! Tension??? nic ten tytuł mi nie mówi? A ile to warzy że zgrałeś na płytke?-czy odpalasz z wirtuala?
oki:haha: Horror-brzmi interesująco, ale screeny nie bardzo-a jak wychodzi to w praniu , tzn. graniu?? |
Tension w wersji PL (czyli Turgor -ru) działa ładnie odpalony sposobem podanym przeze mnie na 1 stronie (wypalona płyta w napędzie, wyłączanie emulacji RMPS w DT).
Zabezpieczenie SF v.5.00.008.002 |
Jest już najnowszy FStarForce v 3.3 jak komuś potrzebny. http://www.playground.ru/cheats/12323/
|
Zawsze można spróbować!-miałem tę grę,ale mi się nie podobała(sterowanie) sprezentowałem ją dla bratanka,więc chwilowo nie mogę tego przetestować.
Zobacz alcoholem (najnowszym) i programikiem FStarForce. Jest też cukierek do gry , ale to już nie to samo:nie:. Szczęśliwego Nowego Roku życzę!:) |
A czy można postępować tak samo ze Star Force 4.70.09.09 ? Chciałem sobie zrobić obraz płyty Colin DiRT bo trzaskam w to namiętnie :D
W drugiej grze, którą naparzam (Silent Hunter III) udał się numer z wykreowaniem obrazu płyty na Alcoholu, a następnie umieszczenie obrazu w Deamonie. Ale tamta wersja Starforca to 3.... Przy DiRT ten numer się nie udał :-( |
Ostatnio robi***261;c zakupy w markecie ''mi***281;dzy myd***322;em a powid***322;em'' zobaczy***322;em gr***281; Dusk12 ,za ciekawi***322;a mnie ok***322;adka, cena tylko 19.90 to my***347;l***281; co mi tam-dawno takiego gniota nie widzia***322;em-i ***380;eby by***322;o ***347;miesznie zabezpieczony jest StarForce kt***243;rego nie rusza ten program, trzeba gra***263; z p***322;ytk***261;! nie wiem jak z obrazem do gry,bo zaraz j***261; usune***322;em-normalnie szkoda czasu-my***347;l***281; ***380;e ***347;wiat schodzi na psy-jak ju***380; takie co***347; zabezpieczaj***261;!
|
;) to nie mówmy już o tym :>
|
Dok***322;adnie - Far Cry 2 to jaka***347; pomy***322;ka, zw***322;aszcza w zderzeniu z oczekiwaniami wywo***322;anymi Far Cry (1). Ja nadal od czasu do czasu ciupi***281; w cz***281;***347;***263; 1.
Ale off-top tu robimy - tylko patrze***263; interwencji moda. |
jeszcze w to nie gra***322;em-ale przekona***322;em si***281; ***380;e czasami pierwsza cz***281;***347;***263; jest lepsza od kontynuacji chocia***380; nie zawsze!Dla Far Cry kupi***322;em kompa wcze***347;niej by***322;em "zatwardzia***322;ym" konsolowcem ale wymi***281;k***322;em.
|
mnie osobiscie farcry 2 rozczarowal,hmm to malo napisane freeroaming w fpp - co to za shit
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |