![]() |
ale prosiłem o odpowiedź bez grzebania w kompie!
|
KUP ORYGINAL!! :blee:
Uwierz mi, nie bedziesz mial tyle roboty :blee: Co by nie bylo, to dalej ludzim zle... |
temat juz jest dawno przestarzały ale teraz sie dopiero dowiedziałem ze STARFORCE NIGHTMARE psuje rejestr i lepiej go nie uzywac bo można sobie troche namieszac w systemie i go ****ac
|
A skad sie takich rewelacji dowiedziales? :D
'Z neta'? ;) |
Jako że jestem tutaj nowy mam do bardziej doświadczonych w walce z Starforcem pytanie czy musze usuwać alcohola by zainstalować PoP TT mam zamiar instalować z Deamona 4.00 i niewiem czy musze odinstalować mojego alcohola ( stara wersja 1.9.2 Build 1705 ).
PS ma ktoś może instalke najnowszego alcohola na składzie jeśli tak będę dłużny :) |
Jesli wylaczysz wirtualny naped Alcohola, to spokojnie moze on zostac i nie bedzie w niczym przeszkadzal :)
|
jak zarejestrować najnowszego alcohola 1.9.5.3105 PL ściągnąłem i niestety jest tylko kup teraz. może ***** albo inny np cukierek
|
Cytat:
|
Witam, mam taki problem, nie moge uruchomic gry Splinter Cell Chaos Theory PC Fr par Snake w postach było napisane że jest ona na napęd USB. czy używając emulacji w DT 4 uda sie ja mi odpalić? Chrome specforce oraz suffering 2 mi poszły ale nie są one pod USB. Dzieki za wszelką pomoc ??? ??? ??? ???
|
Nie dziekuj nie pomagamy piratom!!
Używaj opcji szukaj :D |
A gdzie on napisal ze ma pirata?
|
czy któś mugłby umieścić link do najnowszego alcohola lub przesłać mi na maila piecia166@wp.pl . Ten co mam nie chce się zarejestrować :/ i jest tylko opcja Kup Taraz ://
|
|
Cytat:
nie moge uruchomic gry Splinter Cell Chaos Theory PC Fr par Snake |
Cytat:
No to se KUP TERAZ chlopie i nie kradnij,bo to grzech :bicz: |
Ja tam nadal nie widze aby byl kradziony:)
|
Scch
Widze GRZYBIE ze próbujesz mnie oskarżyc o piractwo!!! przejrzyj swoje posty a potem spójrz sobie w lustro i powiedz " NIGDY NIE URUCHOMIŁEM PIRATA" Nikogo nie chce obrazac ale sformułowania typu "CUKIEREK" lub pdobne na forum (nikogo nie rażą) same mówią za siebie, dlatego jesli nie chcesz pomóc to nie odpowiadaj mi w ten sposób
|
Nie nie próbuje lecz oskarżam ciekawe co znaczy to par Snake hmmm???
Czyżbyś nie zdążył usunąć nazwy grup/gośca który wpuscił to w net?? :D |
Powiedziałem nie chcesz pomóc to się nie odzywaj. A oskarżać to możesz siebie samego
Cytat: Cytat:
|
Cytat:
|
grzyb i neo jak chcecie prowadzić dyskusje off-topicowe to nie w tym temacie lub dziale, bo niczego nowego nie wnosicie do dyskusji.
naturalnie piratom nie pomagamy ! http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=23 -edit- widzę, że doszedłeś do właściwego wniosku zanim poszedł ten post, na tym skończmy ... |
uruchomilem trackmanie sunrise wg tego opisu:
"1. Instalujemy WinXP Service Pack 2 2. Instalujemy Daemon Tools 3.47 (najnowsza wersja) [ponoć działa też na Alcoholu] 3. W zaleznosci od posiadanego procesora sciagamy odpowiedni pakiet: 32-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/pli...Force_32bit.rar 64-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/pli...Force_64bit.rar (64 bit - np. AMD Athlon 64, lub Sempron 64) (32 bit - wszystko inne ) [KONIECZNIE WYBIERZ WERSJĘ POD SWÓJ PROCESOR!!!] 4. W przypadku, gdy posiadamy Chipset nForce i zainstalowane sterowniki IDE od nVidii, musimy je odinstalować -> klikamy prawym na "Mój komputer" -> Właściwości -> zakładka "Sprzęt" -> "Menedżer urządzeń" -> "Kontrolery IDE ATA/ATAPI" -> aktualizuj sterownik i wybieramy standardowy sterownik Windows (KONIECZNE DO DZIAŁANIA - BEZ TEGO NIE RUSZY)!!! 5. Po rozpakowaniu pliku z punktu 3 otwieramy folder "sfcure..." i uruchamiamy plik "!setup.bat", dodajemy informację do rejestru i ponownie uruchamiany komputer. 6. Instalujemy grę z zamontowanego obrazu 7. Uruchamiamy grę, aby zainstalowała sterowniki StarForce'a, wpisujemy CD-KEY (oczywiście pokaże nam, że mamy złą płytę - wychodzimy) 8. Z folderu "sfcure..." uruchamiamy plik "!start.bat" 9. Z folderu sfn uruchamiamy program SFNightmare.exe 10. Wybieramy Disable CD oraz Disable node 11. Uruchamiamy grę 12. Cieszymy się widokiem 13. Jeśli gra nie działa nadal sprawdzamy czy robiliśmy wszystko po kolei 14. Jeśli robiliśmy wszystko po kolei, a gra nadal nie działa, musimy wyłączyć w BIOSie nasze fizyczne napędy CD i DVD 15. Jeśli to nie działa, to albo coś źle zrobiłeś, albo po prostu masz pecha i gra nie pójdzie... Wszystko sprawdzone przeze mnie na procesorze AMD Athlon 64 - działa bez wyłączania dysków w BIOSie Wiem, że opis się powtarza, ale generalnie ciężko było mi znaleźć opis pod moją konfigurację (A64 + nF4), więc postanowiłem napisać wszystko sam Pozdrawiam i życzę miłego giercowania" |
Witam
Niestety pomimo wypróbowania każdej metody i to dwukrotnie nie mogę odpalić SCCT :'( Przeszłem jush tyle procedur, restartów kompa i za każdym razem kończy się tak samo - że podałem nie odpowieni serial do płyty włożonej do napędu!! Może ktoś widzi jakieś inne rozwiązanie dla mojego kompa: AMD64 2800+ (S754); Gigabyte GA-K8VT800; 1giga RAMu; R9550xt; HDD SATA 80gb, w chwili obecnej nagrywarkę mam odłączoną fizycznie (gdy była podpięta SF Nightmare ukrywał ją a zabezpieczenie i tak wykrywało napęd) wspomne że mój image ma 3,99 GB. Z góry dziękuje za pomoc. ps. na czym polega ta metoda z usb tak wogóle? |
Jakby ktoś miał problemy z uruchomieniem Ufo Aftershock ślijcie na darkmaster32@wp.pl, gg: 7938791, lub na pw, mam odpowiedni program :). Zero kręcenia z napędami i rejestrem.
|
Ech wrecz przeciwnie NForce 2 jest wysmienity pod wzgledem kopi. W wielu przypadkach jak u innych nie zachodzi potrzeba odpinania napedow a jesli juz to wystarczy wylaczyc w menadzer urzadzen.
|
Witam. Mam problem z grą ToCA Race Driver 3. Postępuję według procedury zawartej na poczatku tematu, ale starforce ciągle się uruchamia i prosi o włożenie płyty Race Driver 3 (keyless). Może dlatego, że mam procesor 64-bitowy, a program SF Anti System Blocker chyba na 32 bity. Mogę prosić o link do tej "lepszej" wersji? Może jakieś propozycje, sugestie?
Pragnę również dodać, iż pasek sprawdzania płyty Trackmania Sunrise działał skokowo, a tutaj weryfikuje płytę płynnie. Dziwne, już łapie mnie cholera. Może na koniec podam mój sprzęt, dla ułatwienia: Athlon 64 3800+ 1GB DDR 400 GeForce 6600GT Gigabyte Ga-K8NF-9 SoundBlaster X-Fi extreme music Western Digital 80 GB S-ATA 7200RPM. BŁAGAM o pomoc! No i wybaczcie że odkopałem taki stary temat, ale ten wydawał mi się najlepszy na zadanie pytania. |
A dlaczego nie skorzystasz Daemon Tools ?
|
Jak masz mozliwoś to odłacz napedy i po sprawie:D
A włąsnie zainstalowac trzeba gre z odłaczonym napedami bo inaczej nie ruszy tak było u mnie akurat :P Najłatwiej jest odłaczyć napędy a nie babrac się w te nightmare i starfucki :P Pozdro for All |
Przepraszam, ***380;e od***347;wie***380;am temat, ale jestem na tym forum nowy i mam problem z odpaleniem Prince Of Persia T2T.
Robi***322;em wszystko wed***322;ug instrukcji z SFcure, Starforce Nightmare oraz skasowa***322;em sterowniki Starforce'a, jednak gra nadal pokazuje w***322;***243;***380; p***322;yt***281; z gr***261; do innego nap***281;du. Korzystam z Alcochol 1.9.5 (build 3105). Czy m***243;g***322;bym liczy***263; na Wasz***261; pomoc ? |
Po pierwsze: Masz DT4?
Po drugie: Jest masa temat***243;w o PoP:T2T. Po trzecie: Odepnij nap***281;d i usu***324; SFcure/SFNightmare - to po prostu za***347;mieca system. |
pop3 !! POMOCY
Używając metody niżej opisanej (SF_Anti_File_System_Blocker.rar i SFNightmare) na pop3 T2T (na DVD) nic nie poskutkowało dalej jest komentarz "WŁÓŻ PŁYTĘ POP3". Walczę już z tym o 2 dni i nic-nie próbowałem jeszcze odpiąć IDE, ale takie wyjście mnie nie satysfakcjonuje, próbowałem też Bus Hound i też nic, bo nie mogę zrobić loga itd. byłbym wdzięczny gdyby ktoś wysłał mi tego cfg i txt na maila i oczywiście jakieś dokładne wskazówki bo jeszcze się z tym zabezpieczaniem nie spotkałem(mail: norys3gb@wp.pl)
I byłbym wdzięczny jeśli by mnie nikt nie odsyłał do jakiegoś linka lub wcześniejszej stronki forum. Proszę o pomoc !! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jak właczyć POP T2T.Próbowałem już z programami takimi jak SFuck i SFN.Jestem posiadaczem płyty głównej z nforce 2:sciana:
|
Odepnij nap***281;d.
|
:sciana: To juz sie chore robi :ysz:
Ma gosc podane na tej stronie rozwiazanie 4 RAZY, ale nie, nie skorzysta... Musi zapytac jeszcze raz, zeby USLYSZEC TO SAMO :> PRECZ DZIECIOM NEOSTRADY! || |
Odepnięcie napędów napewno pomoże????
|
Nie, sa przypaki, ze NIC nie pomoze...
Ale chyba warto sprobowac ??? |
A Ci Pomogło????
|
Mo***380;esz kupi***263; orgina***322;, wtedy na 99% zadzia***322;a.
|
@Matmen chyba wa***380;niejszcze czy Tobie pomo***380;e ?? :P
|
ja bardzo sory, ***380;e od***347;wierzam temat, ale mam k***322;opocik z gr***261; TrackMania Sunrise. Niespotka***322;em sie jeszcze z StarForcem i ktos mi mo***380;e pom***243;c co nale***380;y zrobi***263;?? (odpinanie nap***281;d***243;w odpada, poniewa***380; mam jeszcze gwarancje na kompa)
|
@bilus91 - Kupi***263; orygina***322;. To jedyne wyj***347;cie je***347;li nie chcesz straci***263; gwarancji.
PS. Woot! Setny post! |
do jakich wersji starforce'a dzia***322;a ten opis??
|
Witam!
Du***380;o czyta***322;em na temat SF ale nadal mam problem. Posiadam POP:T2T od kolegi(przegrane). Na pocz***261;tku zainstalowa***322;em gr***281; z p***322;yt(3xCD). Nast***281;pnie zrobi***322;em obraz p***322;yty PLAY w Alcoholu z DPM. P***243;***378;niej emulacja w DT 4.03HE(nap***281;dy od***322;***261;czy***322;em). Podczas uruchamiania wpisa***322;em cd-key(uda***322;o mi si***281; za***322;atwi***263; oryginalny) i dzia***322;a***322;o. Pogra***322;em chwil***281; bo ju***380; by***322;o p***243;***378;no, a wi***281;c wyszed***322;em z gry i wy***322;***261;czy***322;em kompa. Dzisiaj chc***281; kontynuowa***263; gr***281;, pr***243;buj***281; w***322;***261;czy***263; a tutaj taki b***322;***261;d: http://img138.imageshack.us/img138/7...261d5eb.th.jpg No to odinstalowa***322;em, zrobi***322;em obrazy wszystkich p***322;yt, zainstalowa***322;em ponownie i nadal wywala ten b***322;***261;d :/ Kto***347; wie co musz***281; zrobi***263; ew. co robi***281; ***378;le? |
Dodam jeszcze, że w rejestrze, w HKEY_CURRENT_USER\Software\UbiSoft\POP3\Keys nie ma przypisanego cd-keya. Czy to może być problemem? Mógłby ktoś powiedzieć jak utworzyć "to coś" żeby wpisać tam cd-keya?
|
W Rejestrze, w podanym przez ciebie kluczu musisz utworzyc wpis o nazwie ETYKIETAPLYTY_DiscKey a jako wartosc ustawic klucz ktory otrzymales(bez pauz!)
|
rofl tez mam taki problem :/ niewiem WTF!! robi***322;em wszystkimi metodami jakie znalaz***322;em na polskich angielskich i niemieckich forach i nic :( nadaj key niepasi do produktu ;s a przerobi***322;em z .nrg na .mdf bo ponoc jakis mini disc bedzie dzia***322;a***322; i tez nic :/ niech cie szlak StarForce!!
p.s. jak by ktos by***322; tak mi***322;y i wymysli***322; inny sposob niz w tym forum to bym by***322; bardzo wdzieczny btw przeszuka***322;em , przeczyta***322;em wszystkie posty na temat SF i nic tak ze niech nikt niemowi use SEARCH czy cus :D |
@StarFucker wywal obrazy; jesli miales nrg, i jeszcze na mdf przerobiles, to sa juz do niczego (od poczatku, czyli od nrg)
|
Cytat:
A dlaczego (może nie wiesz, a może wiesz)? Bo robiłeś obraz w Nero a on nie zapisuje jakie zabezpieczenie jest użyte na płycie. |
czyli co proponujecie zassac na nowo tyle ze mds? a nrg wyjewalic :D bo mnie to wkurpienia ze serial niepasi do płyty :/ ale nic zassam jeszcze raz ostatni raz :) thx za podpowiedz @pablocoo a btw czy cos to pomoze jesli zassam cd3?? czy tam 4 nvm ostatnia do grania :D
|
Cytat:
IMHO zassaj tą co jest weryfikowana podczas uruchamiania i polecam lekturę regulaminy PzDr. GrZyB997 |
zassam mia***322;em na mysli sciagne :D a co weryfikacji to niewiem czy key jest do d... czy p***322;yta tyle :]
|
@StarFucker - Modl sie do bozi zebys jeszcze przetrwal na tym forum...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:07. |