![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#211 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A gdzie on napisal ze ma pirata?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#212 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2005
![]() |
czy któś mugłby umieścić link do najnowszego alcohola lub przesłać mi na maila piecia166@wp.pl . Ten co mam nie chce się zarejestrować :/ i jest tylko opcja Kup Taraz ://
|
![]() |
![]() |
#213 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
#214 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.11.2005
![]() |
Cytat:
nie moge uruchomic gry Splinter Cell Chaos Theory PC Fr par Snake
![]() |
![]() |
#215 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2005
![]() |
Cytat:
No to se KUP TERAZ chlopie i nie kradnij,bo to grzech ![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tam nadal nie widze aby byl kradziony
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2006
![]() |
![]()
Widze GRZYBIE ze próbujesz mnie oskarżyc o piractwo!!! przejrzyj swoje posty a potem spójrz sobie w lustro i powiedz " NIGDY NIE URUCHOMIŁEM PIRATA" Nikogo nie chce obrazac ale sformułowania typu "CUKIEREK" lub pdobne na forum (nikogo nie rażą) same mówią za siebie, dlatego jesli nie chcesz pomóc to nie odpowiadaj mi w ten sposób
|
![]() |
![]() |
#218 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Nie nie próbuje lecz oskarżam ciekawe co znaczy to par Snake hmmm
![]() Czyżbyś nie zdążył usunąć nazwy grup/gośca który wpuscił to w net?? ![]()
![]() |
#219 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2006
![]() |
Powiedziałem nie chcesz pomóc to się nie odzywaj. A oskarżać to możesz siebie samego
Cytat: Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#220 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#221 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
grzyb i neo jak chcecie prowadzić dyskusje off-topicowe to nie w tym temacie lub dziale, bo niczego nowego nie wnosicie do dyskusji.
naturalnie piratom nie pomagamy ! http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=23 -edit- widzę, że doszedłeś do właściwego wniosku zanim poszedł ten post, na tym skończmy ...
#222 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
uruchomilem trackmanie sunrise wg tego opisu:
"1. Instalujemy WinXP Service Pack 2 2. Instalujemy Daemon Tools 3.47 (najnowsza wersja) [ponoć działa też na Alcoholu] 3. W zaleznosci od posiadanego procesora sciagamy odpowiedni pakiet: 32-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/pli...Force_32bit.rar 64-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/pli...Force_64bit.rar (64 bit - np. AMD Athlon 64, lub Sempron 64) (32 bit - wszystko inne ) [KONIECZNIE WYBIERZ WERSJĘ POD SWÓJ PROCESOR!!!] 4. W przypadku, gdy posiadamy Chipset nForce i zainstalowane sterowniki IDE od nVidii, musimy je odinstalować -> klikamy prawym na "Mój komputer" -> Właściwości -> zakładka "Sprzęt" -> "Menedżer urządzeń" -> "Kontrolery IDE ATA/ATAPI" -> aktualizuj sterownik i wybieramy standardowy sterownik Windows (KONIECZNE DO DZIAŁANIA - BEZ TEGO NIE RUSZY)!!! 5. Po rozpakowaniu pliku z punktu 3 otwieramy folder "sfcure..." i uruchamiamy plik "!setup.bat", dodajemy informację do rejestru i ponownie uruchamiany komputer. 6. Instalujemy grę z zamontowanego obrazu 7. Uruchamiamy grę, aby zainstalowała sterowniki StarForce'a, wpisujemy CD-KEY (oczywiście pokaże nam, że mamy złą płytę - wychodzimy) 8. Z folderu "sfcure..." uruchamiamy plik "!start.bat" 9. Z folderu sfn uruchamiamy program SFNightmare.exe 10. Wybieramy Disable CD oraz Disable node 11. Uruchamiamy grę 12. Cieszymy się widokiem 13. Jeśli gra nie działa nadal sprawdzamy czy robiliśmy wszystko po kolei 14. Jeśli robiliśmy wszystko po kolei, a gra nadal nie działa, musimy wyłączyć w BIOSie nasze fizyczne napędy CD i DVD 15. Jeśli to nie działa, to albo coś źle zrobiłeś, albo po prostu masz pecha i gra nie pójdzie... Wszystko sprawdzone przeze mnie na procesorze AMD Athlon 64 - działa bez wyłączania dysków w BIOSie Wiem, że opis się powtarza, ale generalnie ciężko było mi znaleźć opis pod moją konfigurację (A64 + nF4), więc postanowiłem napisać wszystko sam Pozdrawiam i życzę miłego giercowania"
#223 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2006
![]() |
Witam
Niestety pomimo wypróbowania każdej metody i to dwukrotnie nie mogę odpalić SCCT ![]() ps. na czym polega ta metoda z usb tak wogóle? |
![]() |
![]() |
#224 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
Jakby ktoś miał problemy z uruchomieniem Ufo Aftershock ślijcie na darkmaster32@wp.pl, gg: 7938791, lub na pw, mam odpowiedni program
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2005
![]() |
Ech wrecz przeciwnie NForce 2 jest wysmienity pod wzgledem kopi. W wielu przypadkach jak u innych nie zachodzi potrzeba odpinania napedow a jesli juz to wystarczy wylaczyc w menadzer urzadzen.
|
![]() |
![]() |
|
|