![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.10.2005
![]() |
![]()
Dzieki DEUS ale dalem na szczescie rade. Okazalo sie ze koniecznie trzeba wylaczyc Nightmarem rowniez second ide channel. Node i same Cdki nie wystarczyly. Do tego musi byc to zrobione po kazdym restracie na nowo nawet jak zresetuje kompa bez cdkow od razu przy starcie nie dziala . Trzeba wlaczyc cdromy node i second channel i ponownie wszystko wylaczyc. U mnie inaczej nie bryka. A co do tego bledu 2001 to po prostu sciagnalem inny sfcure i poszlo glanc malinka
![]() Raz jeszcze Deus dzieki za chec pomocy . Most helpfull man here ![]() Acha i jedno pytanko o co chodzi z tym usb ?? Jak to dziala co to jest i czy rozkodowuje wszystkie starfosy ?? Nie mam o tym zadnego pojecia ?? ![]() Ostatnio zmieniany przez +Avatar+ : 14.10.2005 o godz. 03:50 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2005
![]() |
działa juz ver. 4.18gb znalazł ktoś na nią sposób ?? bo drugi raz to raczej nie będe ściągał
4GB ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
Czy za pomaca tego programu mozna ominac zadanie key'a do gry?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N-I-E... Przeczytalbys caly watek najpierw, a najlepiej naocznie sprawdzil!
|
![]() |
![]() |
#6 |
cracker
![]() |
wygląda mi to na problem ze sterownikami SF -z procesorami x64 nie miałem dotychczas do czynienia, ale to powinno zadziałać:
- odinstalować drivery za pomocą dedykowanego narzędzia http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfdrvrem.zip -restart - najlepiej ściągnąć patche do wszystkich gier zabezpieczonych SF i zainstalować -odpalić grę zabezpieczoną SF/a najlepiej wszystkie po kolei/ - niech zainstaluje drivery... znów restart -update driverów poprzez http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip może pomoże, jak nie to będziesz musiał napisać na support@star-force.com
Deus ex machina Ostatnio zmieniany przez Deus : 13.10.2005 o godz. 14:40 |
![]() |
![]() |
#7 |
cracker
![]() |
opis tego błędu to 'Określony sterownik jest nieprawidłowy.' - jak widać coś się 'zmieniło' np. skoro sumy kontrolne się nie zgadzają /najczęstsza przyczyna/. Wystarczy zmienić 1 bit w sterowniku aby zobaczyć podobne info... napisz dokładnie co zrobiłeś i jak - jakoś dojdziemy... BTW o jakim cracku mówisz?! sf_cure to nie *****, ale mniejsza o szczegóły...
#8 |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
panowie ale jajca. odpalilem gierke z StarForcem 3.6.10.03 bez sfcure i odlaczania napedow. jedyne co zrobilem to instalacja i emulacja RMPS w alcoholu. powiem szczerze ze to dziwne
![]()
#9 |
cracker
![]() |
nawet bardziej niż dziwne, ale chłopakom od czasu do czasu zdarza się jakaś zwichrowana wersja - można im to wybaczyć
![]() //a może miałeś oryginał w napędzie? ![]()
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() |
HOHO panowie.. na początku Gratulacje za częściowe pokonanie starforc'a ale mam pytanko... mam gierkę Pro cycling manager.. i .... można ją uruchomić ale trzeba odłączać cdromy.. widze że wy tak nie robicie a pro cycling manager zabezpieczony jest star forcem więc czy sądzicie czy wasz sposób będzie na niego dobry??
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() btw. ja odlaczam napedy recznie + poprzez SN
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
No dobra ale czy da się tak zrobić aby nie trzeba było odłączać napędów>?? No i tehn problemik popróbuję to odpalić ale za chiny nie wiem skąd to pościągać... ??
![]() 1.SFcure driver 2.Starforce Nightmare 3.SF Anti File System Blocker Ostatnio zmieniany przez rutek87 : 20.10.2005 o godz. 18:52 |
![]() |
![]() |
#13 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez PIOTR34 : 20.10.2005 o godz. 20:06 |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Acha mam nową wieść... nie trzeba włączac mini image może być wszystko normalnie ale myślę że ten cracka jest walnięty czy coś.. może zobaczycie .. z megagames?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2005
![]() |
ma ktos moze linka do najnowszej wersie alcohol build 3015 bo w necie widze same niedziałąjace linki i triale
![]() |
![]() |
![]() |
|
|