![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piekny start... Czytaj regulamin, a jak sie powtorzy to ban.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2005
![]() |
Ja to kurcze sie chyba załamie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2004
![]() |
Witam wszystkich,
to mowicie ze z ver.4.18 gb nie da sie nic zrobic?? jak nie,to nie wiecie czy szukuje sie jakis universal crck? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deus : a dla Ciebie dlaczego?
@PIOTR34 : skwaszony troche bylem, ale tak czy tak pod regulamin podpada... |
![]() |
![]() |
#7 |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
chodziło mi bardziej o to iż prędzej dostanę bana /przecież jestem strasznym, 'złym crackerem'
![]()
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2005
![]() |
mógłby mi ktoś podać link do tego starforce nightmare nigdzie nie moge tego znaleźć
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2005
![]() |
dzieki przeoczyłem
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.10.2005
![]() |
Bos
Mam problem z Bet on Soldier. Robie tym programem (SFAFSB). Postępuje zgodnie z instrukcjami i nadal prosi mnie o płyte.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
czec jutro bede mial oryginala Blitza 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.05.2005
![]() |
Mój sposób na działanie Trackmanii Sunrise (i pewnie innych StarForce'owych gier też)...
[Procesor AMD Athlon 64, płyta oparta na nForce4] 1. Instalujemy WinXP Service Pack 2 2. Instalujemy Daemon Tools 3.47 (najnowsza wersja) [ponoć działa też na Alcoholu] 3. W zaleznosci od posiadanego procesora sciagamy odpowiedni pakiet: 32-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/plik...orce_32bit.rar 64-bit --> http://www.toya.net.pl/~cj_koro/plik...orce_64bit.rar (64 bit - np. AMD Athlon 64, lub Sempron 64) (32 bit - wszystko inne ![]() [KONIECZNIE WYBIERZ WERSJĘ POD SWÓJ PROCESOR!!!] 4. W przypadku, gdy posiadamy Chipset nForce i zainstalowane sterowniki IDE od nVidii, musimy je odinstalować -> klikamy prawym na "Mój komputer" -> Właściwości -> zakładka "Sprzęt" -> "Menedżer urządzeń" -> "Kontrolery IDE ATA/ATAPI" -> aktualizuj sterownik i wybieramy standardowy sterownik Windows (KONIECZNE DO DZIAŁANIA - BEZ TEGO NIE RUSZY)!!! 5. Po rozpakowaniu pliku z punktu 3 otwieramy folder "sfcure..." i uruchamiamy plik "!setup.bat", dodajemy informację do rejestru i ponownie uruchamiany komputer. 6. Instalujemy grę z zamontowanego obrazu 7. Uruchamiamy grę, aby zainstalowała sterowniki StarForce'a, wpisujemy CD-KEY (oczywiście pokaże nam, że mamy złą płytę - wychodzimy) 8. Z folderu "sfcure..." uruchamiamy plik "!start.bat" 9. Z folderu sfn uruchamiamy program SFNightmare.exe 10. Wybieramy Disable CD oraz Disable node 11. Uruchamiamy grę 12. Cieszymy się widokiem ![]() 13. Jeśli gra nie działa nadal sprawdzamy czy robiliśmy wszystko po kolei 14. Jeśli robiliśmy wszystko po kolei, a gra nadal nie działa, musimy wyłączyć w BIOSie nasze fizyczne napędy CD i DVD 15. Jeśli to nie działa, to albo coś źle zrobiłeś, albo po prostu masz pecha i gra nie pójdzie... ![]() Wszystko sprawdzone przeze mnie na procesorze AMD Athlon 64 - działa bez wyłączania dysków w BIOSie Wiem, że opis się powtarza, ale generalnie ciężko było mi znaleźć opis pod moją konfigurację (A64 + nF4), więc postanowiłem napisać wszystko sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() |
Chłopaki teraz wasza kolej... tak o... bierzemy mini image.. odpalamy go.. w daemonie (musi byc na zielono czyli all options on) poczym programem VirtualCDHide ukrywamy dyski... i tu zaczynają się schody.. bo jest tak... nie ma juz weryfikacji płyty ale gra się odpal .. naraz biały ekran i błąd krytyczny,,, jest już bliżej niż dalej ale trza coś skombinować... POMOŻECIE??
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2004
![]() |
Sposob pablocoo dziala (post nr 74) !! Odpalilem tak The Suffering Ties That Bind. Tylko ze musialem odlaczyc recznie nagryware ( jesli wam nie chce pujsc to sprobujcie odlaczyc napedy ). Kolejnosc wg. schematu pablocoo. Dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
|
|