![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2009
![]() |
Jak wykryć to zabezpieczenie?
Panowie problem jest taki. Dostałem od znajomego płytkę CD z testami na prawo jazdy żeby mu skopiować. Nie jest to wersja instalacyjna tylko bezpośrednio z płyty odpalany exe. Gdy się skopiuje pliki metodą kopiuj, wklej to krzyczy o płytę. Jak wykryć zabezpieczenie na tej płycie? Widać że jest bezpośrednio w exe a mi chodzi o to czy da się to załatwić bez virtual cd , jeszcze tej metody nie próbowałem. Jak nie ma wyjścia to wrzuci się w virtual cd alcohola, ale może jest jakiś sposób?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Securom 7.00(...)01 Oblivion GOTY jak usunąć zabezpieczenie | PLRazorPL | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 5 | 08.03.2009 11:59 |
Jak skopiować grę XIII?? Zabezpieczenie TAGES!! | Air | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 6 | 19.12.2003 18:51 |
Jak rozpoznac zabezpieczenie GRY? | jfdarkman | Napędy optyczne CD | 7 | 24.12.2002 15:04 |
jak rozpoznac zabezpieczenie | sobi1 | Napędy optyczne CD | 1 | 19.02.2002 18:26 |