![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
a ja mam naped na usb i wystarczy ze odpne napedy i kopia zapoasowa mojego ukochanego SC pojdzie?
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Panowie jest juz zwykły "cukierek" 8 )
http://www.megagames.com/
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2005
![]() |
Ściągnąłem tego "Cukierka" i mam problem polegający na tym że gra się włącza jednak że nie mogę w nic innego wejść poza opcjami bo wywala mnie z gry lub się gra zacina czy komuś tak gra działa na tym "cukierku" ?? Jeśli tak to co mogę robić źle ??
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
tez mialem tego cukierk. Jest to cukierek by Razor i dziala tylko w takim zakresie jak to napisal speed120 czyli pozwala zmienic opcje gry wydytowac druzyne wormsow itp. Bynajmniej nikt na nim nie zagra
![]()
#20 |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
z cukerkami do SF jest ten problem, że część funkcji idzie przez sterowniki - a dotychczas nikt nie rozpracował driverów... dokładniej to niektórych rzeczy - funkcji - można się jedynie domyślać /zwykle błędnie - jak autor tego pierniczka/ i wstawiać brakujące elementy wedle własnego uznania. Jeżeli posiada się execa gry bez SF/demo, inna wersja językowa/ to można się pokusić o poskładanie do kupy 2 lub więcej plików w jeden sprawny. Dlatego właśnie pracuję nad driverami SF - jeżeli poznam mechanizmy odbudowy pliku oraz przekierowania importów będę w stanie napisać program, który odtworzy 'czystego' execa już bez protektora...
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.04.2005
![]() |
a tak sie cieszyłem a tu znowu kiszka ale i tak szacuneczek dla stworcy tega crc
btw. widze ze sie znawcy wypowiadaja to zapytam jeszcze raz da sie to obejsc przez tego SFcure ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2006
![]() |
Mam path NO-CD gra się uruchamia ale! Klikam na szybką gre i staje pokazuje niebieskie tło i chmurki lecz nic dalej się nie dzieje a jak klikam na kampanię to wychodzi z gry. Wie ktoś jak to uruchomić
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przeczytaj dwa posty wyzej
|
![]() |
![]() |
#24 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
a ja tam nie mogłem znaleźć tego cuksa
![]() |
#25 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.11.2005
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
ok a z mini image działa ciekawe , swoja drogo to aż dziw że smierdzące wormsy dla dzieci chodzą a MÓJ NAJUKOCHAŃSZY SC:CHT nie może dlatego ze wormsy są na CD a SC na DVD już nie długo będzie o jak wypalić SF 3.5 na cd wtedy poszalejmy i złamiemy kilka płytek
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.11.2005
![]() |
Jak Mini Image Działa to jest bajera, jak nie było mini image rzadko kto pograł na kopi. Pozdro!
![]() |
#28 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.12.2005
![]() |
hey wam. jak ktos potrzebóje słodzika do tej gry to pisac na e-maila[ mateja7@interia.pl]. oczywiscie tylko dla tych, co nie chce sie wkładac CD-ka i mają oryginała...
|
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2006
![]() |
umnie również się pojawiają chmurki ale po zainstalowaniu oryginalnego patha do gry, działają mi wtedy prawie wszystkie opcje ale jak coś chce odpalic to są tylko te chmurki i nic się nie dzieje
natomiast kumpel, który ma nieco słąbszego kompa niż ja (nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale on ma geforca) zainstalował również tylko i wyłącznie oryginalny patch (bo starfuck nie pomagał) i jemu o dziwo chodzi, ale znowu u niego opcje nie golą ![]() zaraz spróbuję tego cukierka z waszego linka i zobacze co sie bedzie działo |
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
Worms 4 Instrukcja Odpalenia
Najpierw zainstaluj grę programem ALCOHOL po instalacji wyłącz napęd wirtualny ALCOHOLA żeby było 0 a drugi napęd DEAMONA TOOLSA zostaw potem skopiuj plik alkochol z instalacją gry do wybranego przez siebie folderu potem wyłącz komputer i odłącz wszystkie napędy włącz ponownie komputer i zamątuj obraz programem DEAMON TOOLS a następnie wpisz klucz oto on:
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx Nie podajemy numerów seryjnych na forum //@Mac |
![]() |
![]() |
|
|