![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.02.2006
![]() |
ja tez mam problem z odpaleniem gry. tylko że ja niemam obrazu tylka wypakawana gre i Setup instaluje i pokazuje zeby wlozyć płyte Worms do napedu i kliknij ponów. Dziwne to bo niema zadnej płyty tylko w folderze Setup i rozne pliki. Jak komus sie uda to niech napisze poradnik w punktach co trzeba pokolei robić. Bardzo prosze
![]() PS. sciagnolem mini image i wpisalem klucz ładuje sie szybko i pokazuje znow Wloz plyte cd do innego napedu... Ostatnio zmieniany przez besiek_jah : 03.02.2006 o godz. 19:40 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
Cytat:
rozumiem że to kopia zapasowa?nie pirat? ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez ostryga27 : 03.02.2006 o godz. 20:36 |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Nowy na forum
![]() |
czyli co mam zrobić? no to jest gra sciągnięta z neta. i jest spwkowana rarem i wypakowuje to i mam tam pliki rozne i Setup. Instaluje i wlaczam gre a on mowi zeby włozyć płyte. No to sciagnolem jakis mini obraz i wlaczylem go w daemonie i wlaczylem gre. Wtedy poprosił mnie o serial to ja wpisalem go i zaczelo wczytywac plyte i pokazalo wzul plyte do innego napedu. i Co dalej? da sie cos z tym zrobić?
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=61003 a po drugie jak chcesz sobie pomoc jakims mini czyms tam,to sie emuluje caly folder(z gra i z tym czyms) do DT4,a nie osobno. PS.albo sie myle ,albo bedzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Nowy na forum
![]() |
no kurde nic nie czaje;( moze by mi ktos wtylumaczyl krok po kroku odpalenie tej gry? mowicie tylko ze poco pomagam sobie jakims mini image ale to mi nic nie pomaga. siedze juz nad tym chyba z 3 godzine i nic. Jeśli bylby kots tak u8pszejmy i wytlumaczyl bym mi to np. na gg. bylbym wdzieczny. moje gg 7441915
|
![]() |
![]() |
#37 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Cytat:
Poszukaj też legendarnego wątku o Toca Race Driver traktuje on o StarForce bardzo dokładnie i opisane jest wszystko po kroku
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Nowy na forum
![]() |
no dobra odłączy łem recznie napedy i zaladowalem mini image ale teraz chce poprawny serial do DISC1
czyli do tego mini image. Co teraz? to tylko zły serial czy dajej zabiezpieczenie? |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() 1. Instalujesz deamon toola 4 włączasz jego wszystkie opcje 2. emulujesz to cos mini 3. Instalujesz gre 4. wyłączasz wszystkie wirtualne dyski oprócz dysku z ![]() 5. wyłącz komputer 6. Odłącz cd romy i dvd z zasilania odłącz taśmę (dla pewności) lub wyłącz go SFN 7. Włącz gre wpisz serial : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8. Będzie weryfikacja płytki i gra zaskoczy to musi pójsc jak nie to zrobiles cos ŹLEEEEE!!!!!!!!!! wiecej ci nie pomoge.Pozdro. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
![]() |
no dobrze robie tak i pluje się że zły serial. Powiedzcie czy wasz serial konczy sie GLF7N
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
W tym temacie i tak już za wiele było powiedziane...
![]()
|
|