![]() |
Cytat:
|
Cytat:
kompresja do BD25 trwała 30h ! Jak to wygląda u innych praktyków, może ktoś się wypowiedzieć, bo to chyba bardzo słaby wynik ? Pozdrawiam. |
Ja chcę tylko:
-poprawnego demuxera dla TrueHD i reszty audio -Możliwości wyboru samego filmu i tych ścieżek audio i sub jakie mi się podobają. -Możliwości kompresji tylko filmu,przy nietkniętym audio -Dowolnego ustawienia początku-końca filmu -Swobodne dodawanie subów(coś jak w tsmuxer) Tyle by mi wystarczyło. |
Cytat:
|
Cytat:
Choroba, jest dużo tytułów które same w sobie nie chcą się zmieścić na BD-25 , a Ty jeszcze chciałbyś dodatki i menu ? :) Coś kosztem czegoś - nie wolisz aby sam film był jednak " jak najlepszy" ? :) |
Niestety jdobbs przede wszystkim kładzie nacisk narazie na DVD5/9 :/
|
Myslalem ze opcje ktore byly w DVD Rebuilderze w finalnej wersji BD Rebuildera zostana dodane "z automatu" ;-).
Ja czekam zeby to poprawnie zaczelo dzialac - "Hi Definition Reference Disc" przyjmuje jako wzor, bo to chyba na razie najbardizej zlozona struktura dysku BD. |
Cytat:
|
Owszem ,sciskalem do DVD9, nie mam nagrywarki BD ;-).
Demek - nie, Ghost Rider z wypozyczalni. |
"Hi Definition Reference Disc" to rzeczywiście Mount Everest - nie dziwne, że się rozkłada. Ale o ile pamiętam, to chyba "Katyń" jest BD-25 więc wystarczy zrobić ISO
w Any i palić , no chyba, że Kolega ściskał do DVD-9 ? |
max tego mojego ghost ridera?
|
Testowalem BD Rebuildera. Polskie wydanie "Katynia" zrobil bez problemu (choc jedynym sprzetem testowym ejst u mnie PS3). "Ghost Ridera" nie mogl zrebuildowac do postaci struktury folderowo-plikowej, niestety nie odnotowalem bledu. Moj szlagierowy material testowy to "Hi Definition Reference Disc", przy ktorym niestety polega na poczatku. Fakt, ze to dosc nietypowa plyta BD, ale... widac ze jeszcze wiele pracy przed jdobbsem :-).
|
Tak też pomyślałem, ale strzeżonego ... itd. :)
Dzisiaj odpalę i zobaczę co TO potrafi - może rozwiniemy tutaj jakiś "poradnik" ? :) |
Execryptor to program do pakowania i zabezpieczania plików exe przed modyfikacjami.Nie raz antyviry wykrywją to jako potencjalne niebezpieczeństwo bo nie mają dostępu do spakowanego pliku.Dodaj do wyjątku,i dla bezpieczeństwa przeskanuj plik czymś innym.
|
Nie wiem jak Wam, ale mi antyvir przy próbie instalacji wywalił komunikat, że :
INFEKCJA : sequence : Packed Execryptor został wykryty . No i instalka leży w kwarantannie !!! :) Są dwie wersje rozwiązania, albo TROJAN , albo zabezpieczenie przed crackowaniem, ale program free , więc w jakim celu ? Hmmm .... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08. |