![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD) |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VSO to niestety dość prymitywny programik i musi mieć do każdego strumienia odpowiadający mu plik CLP. Także strumień musi byc zgodny, bo już jest w istniejącej strukutrze BD/AVCHD.
To duża wada tego programu, nie można mu nawrzucać MTSów, VOBów, AVIków itd jak sie chce tak jak do multiAVCHD ![]() Dla mnie to nie jest duży problem, zgrywając z karty na dysk po prostu zachowuję całą strukturę AVCHD i wtedy nie ma problemu. Można mieszać poszczególne pliki z różnych źródeł, dopóki każde ma zachowaną swoją strukturę. Efekty działania VSO są bardzo dobre, to znaczy ma bardzo dużą kompatybilność w przeciwieństwie do multiavchd - który potrafi wypluć pliki które nie chcą sie czytać. Pierwsze płyty robiłem tak, że wynik AVCHD z multiavchd wrzucałem następnie do VSO i tam ustawiałem "BluRay compatible" - bo na Onkyo nie szły. (być może ten sam efekt byłby gdybym ustawił BluRay zamiast AVCHD w multiavchd, ale mimo to nie świadczy to dobrze o tym programie). Nie ma też problemu z plikami Lite z LX5 - odczytują się 100% poprawnie na odtwarzaczu. Natomiast te z tsMuxera jak napisałem - nie zawsze. Jeżeli jednak sam tworzysz pliki to zapewne nie masz tej struktury i wtedy będzie pewnie problem ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 22.02.2011 o godz. 11:15 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Linki do tutoriali na stronie głównej | Berion | Konsole | 0 | 05.10.2005 18:53 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |